Valehteluun kyllästynyt kuluttaja

Hei voitaisko pikkuhiljaa alkaa puhumaan ihmisille totuutta ? Olen monet vuodet seurannut miten Suomessa toimivat luontaistuote kaupat (ketjut) ,pienemmät putiikit (esim Ruohonjuuri) sekä terveys tietoutta netissä jakelevat bloggarit (esim RaikasWeb,Olli Posti ) kertovat luontaistuotteista kehuvia juttujaan, ja kaupat tienaavat rahaa jättämällä kertomatta ihmisille karmeita totuuksia niistä tuotteista.

Otetaan esimerkiksi HealthForce tuotemerkki, jota Suomen terveys netti wannabe gurut netissä hehkuttavat. Mike Adams , joka pitää Natural News.com terveys uutis sivustoa on jo aikaa sitten tutkinut huipputarkoilla laitteille HealthForce brandin tuotteita, ja havainnut niiden sisältävän huomattavia määriä raskasmetalleja, sekä myyvän esim zeoliittia joka on täysin mieletön ja vaarallinen tuote jota ei pitäisi edes myydä ihmisille korkeiden lyijy ja alumiini pitoisuuksien vuoksi. Lisäksi HealthForce brandin luoja " Jameth Sheridan" joka ei ollut edes hänen oikea nimensä , oikea nimi oli James Guenthur Dina ja hän kuoli viime Marraskuussa, mutta HealthForce yritys koki ettei kenenkään tarvitsisi tietää että heidän tuotteidensa keksijä kuoli, koska sehän voisi vaikuttaa negatiivisesti yhtiön katteeseen.

Koko HealthForce brandi on sellaista kamaa ettei kukaan tervejärkinen niitä möisi eikä kehuisi netissä blogeissaan, josta tulemmekin siihen ikävään tosiasiaan että Suomessa luontaistuotteiden ympärillä rakentunut piiri on kauppoineen , internet wannabe health guruineen on ammattitaidoidoiltaan liian "puutteellisia" , lisäksi "omaa valvontaa" ei ole. Eli toimijat saavat huseerata miten tykkäävät ,tehdä rahaa myymällä tuotteita joissa on todettu korkeita raskasmetalleja, ja "gurut" sitten vielä pumppaavat nostetta sille TruGanic™ hypetykselle.

Meno Suomessa on paitsi täysin villiä, rahanteko & ahneus mielessä ,niin myös uskomattoman typerää ja osaamatonta töherrystä sekä vastuutonta ja kun on raskasmetallit kyseessä niin on vakavasta asiasta kyse. Helvetti lopettakaa jo ihmisten kusettaminen ! Huom itse käytän luontaistuotteita, en siis ole niitä vastaan, kyse on vain niiden laadusta ja miten kauppiaat ja gurut säheltävät asiassa jotta saisivat rahaa.

Kuluttajat älkää uskoko luontaistuote kauppojen tuotteiden olevan välttämättä puhtaita koska ne myydään luontaistuote kaupoissa, luomukaan ei ole välttämättä puhdasta ja voi sisältää isojakin määriä raskasmetalleja ja muita myrkkyjä. Ja bloggarit vois vetää tietokoneen virtajohdon pois seinästä ikuisesti jos tietotaso on tuolla tolalla että kehutaan jotain HealthForce tuotteita ,hankkikaa elämä ja lopettakaa palturin puhuminen.

http://www.naturalnews.com/055284_superfood_company_founder_death_conspi...

http://www.naturalnews.com/055298_Healthforce_Jameth_Sheridan_death_reco...

http://www.naturalnews.com/055322_HealthForce_Jameth_Sheridan_coverup.html

http://www.naturalnews.com/055381_Shilajit_heavy_metals_lab_test_results...

http://www.naturalnews.com/055283_dietary_supplements_heavy_metals_denia...

  • ylös 12
  • alas 11

Kommentit (1)

sdfsdf

Kiitti tiedosta, raskasmetalleita on aina hyvä välttää.

Mutta miten luotettavia ovat NaturaNewsin raskasmetallitestit, huomioiden että useimmissa muissa aiheissa NaturaNews-sivusto on täyttä pseudotieteellistä puppua? NaturalNewsin perustaja on kyllä ymmärtääkseni ostanut hienot laitteet raskasmetallien analysointia varten, mutta riittääkö hänellä osaaminen niiden käyttöön, kun viime vuosien työhistoria koostuu lähinnä salaliittoteorioiden kehittelystä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat