Käytä oikein kortisonia, niin säästyt haitoilta

kortisonilääke allergia astma ihottumat

Kun iho kutisee ja kukkii, tulehdus jyllää suolistossa tai keuhkot pihisevät – kortisoni auttaa. Pelot hillitsevät kuitenkin hyvän lääkkeen käyttöä. Olisiko aika päivittää käsityksiä?Lue koko juttu

Kommentit (3)

ah

kortisonin tiedetään aiheuttavan kaihin (harmaakaihi), kuin myös glaukoomaa.  Kortisoni kuivattaa myös silmiä voimakkaasti.  Minulle tuli harmaakaihi molempiin silmiin 4 kuukauden kortisonihoidon jälkeen.  Tämä haitta lääkkeestä ei ole mitenkään harvinainen.

mulkvisti

Todellakin kortisoni on erittäin kimurantti pilleri esim. Prednisolon 5 mg pillerillä pääset hyvässä lykyssä tyypin 2 diabeteksen sairausbisneksen uhriksi eikä tarvitse niitä mömmöjä kauan syödä kun oireet iskee rajustikin. Nähty on ja melkoista örvellystä kun lääkärikään ei ymmärtänyt missä vika vaan sitten tuli lopulta piipaa-auto ja sairaalareissu kun sokerit niin korkealla ettei mittari edes näyttänyt lukemaa. Että ei se lääkäri välttämättä edes ymmärrä tällaisistakaan oireista joten heikoilla jäillä mennään jos aikoo luottaa "pätevään" terveydenhuollon ammattilaiseen. Sairaalassa vielä sai tupla annoksen verenpainelääkettä että sai sen johdosta sydänkohtauksen kaltaisen tilan ja siitä lähtien ei tervettä päivää ole nähnyt vaan kunto laskee kuin lehmänhäntä. Luotto mennyt "lääkityksiin"(lääkkeiden päällekkäisyyksiin sama vaikutus monessa pillerissä) että vähemmälläkinhenkin taju lähtee kun jokapilleri alentaa verenpainetta ja ihan lääkärin määrääminä. Eivät katso toisen lääkkeen vaikutuksia pääasia että pillereitä on ja paljon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat