Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ei pakollinen

Olen nikotiiniriippuvainen 4mg nikotiinipurkkaa menee aivan liikaa. Yritän lopettaa, koska
1. En tykkää ahdistuksen tunteesta, jota ilman purkkaa koen. Haluan löytää yerveellisempi keinoja lievittää ahdistusta: kuten liikunta, uni ja parempi ravinto.
2. Rahaa kuluu purkkaan.
3. Nikotiini pahentaa tulehduksia (neutrofiilien erittämien aineiden kautta). Se on voinut selittää, miksi kärsin helposti tulehduksista ja infektioista. Ehkä nivustyrään ja ienten huonoon kuntoonkin on nikotiinilla ollut vaikutusta.

Vierailija

Kyllähän nuo sydän- ja verisuoniongelmat varmastikin ovat jossain määrin samoja nikotiinikorvaushoitotuotteissa, kuin tupakassakin. Nikotiinihan itsessään jo supistaa verisuonia ja näin ollen häiritsee verenkierron luontaista toimintaa.

Aina Rosina

Ystäväni on käyttänyt nivorette-purkkaa jo vuosia. Hän käyttää pvässä n. 5-8 ,. Olen melko varma, että tämä ei voi olla terveellistä, hän on ylipInoinen myös, mutta muuten terve. Onko kokemuksia?

Tottunut

2mg Nicorette fruitmintia menee n. levy päivässä jo vajaa kymmenen vuoden ajan. Hyvä ja pitkään kestävä maku suussa ja tietysti pieni nikotiinibuusti ovat aika petollinen yhdistelmä. Samaa purkkaa voisin syödä 0mg:na, mutta eipä ole saatavilla. Huonosti nukkuminen, vähän allapäinfiilistä ja libidon laskua havaittavissa. Välillä olen jättänyt purkan, mutta toistaiseksi en ole irti päässyt. Parempi tämä tietysti, kuin nuuska.

Koukussa.

19-vuotta olen jauhanut nikotiinipurkalla leukojani. En muista miten kauan meni 4mg:n levy päivässä. Nykyisin menee fresminttiä 2mg. 4-6 tyynyä päivässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat