Hintatietoinen

Tuntuu siltä että Suomalaisia kuluttajia sahataan silmään aika rajusti jos on luontaistuotteiden käyttäjä, ja ostaa tuotteet Suomesta. Pari esimerkkiä:

Mikroveda life probioottijuoma , Suomessa litrahinta noin 90 euroa . Saksan amazon 42,80 litra , ostin 2 litraa ja postitus Suomeen oli ilmainen eli 2 litraa hintaan 85,60 ,suomessa saakin maksaa melkein 100 euroa enemmän 2 litrasta mikroveda life.

Sitten Regulat enzyymi valmiste, Suomessa litra hinta noin 171,14 ja Saksan Amazon taas 98.85€.

Jos ostaa vaikkapa Saksasta ei tarvi maksaa veroja koska EU maa toisin kuin esim usa:sta. Eli luontaistuote kaupat Suomessa myyvät tuotteita hinnoilla jotka ovat täysin järjettömiä, ja sen maksaa kuluttaja joka erehtyy luottamaan heihin luullen että kaupoissa myytävät tuotteet ovat "normaali hintaisia" .

Näin siis hyväuskoisia Suomalaisia kupataan jälleen kerran. Ei kannata olla sinisilmäinen.

  • ylös 8
  • alas 4

Kommentit (1)

Vierailija

Eikö nuo luontaistuotteet monesti ole jo valmiiks silmään sahausta? Siis huomioon ottaen että joka tuote on jonkin sortin muka SUPERFOOD tai vastaava ja hinta on sen vuoks hinattu pilviin. Suomessa hallitaan kyllä markkinointi kaikenlaisten ihmetuotteiden osalta koska laitumet on lampaita piukassa. Mutta jos halvalla saa ETA-alueelta ni mikäpä sitä estää tilaamasta. Ni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat