Kommentit (7)

Casio

Itse olen kärsinyt levottomista jaloista varsin paljon jo teini-iästä asti - nyt olen 43-vuotias. Pahimmillaan oireet ovat häirinneet nukkumista erittäin paljon ja näin vaikeuttaneet elämää. Muutama vuosi sitten lääkäri tuli ajatelleeksi rauta-arvoja ja mittauksessa todettiin ferritiinin olevan lähes mitättömällä tasolla. Olen todella onnellinen siitä, että tuhdilla rautakuurilla saan kuin saankin oireet loppumaan. Kuurin jälkeen oireet pysyvät poissa kuukausia ja jos ne alkavat uudestaan, aloitan kuurin uudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Levottomat jalat on oireyhtymä joka asettuu hyvin Sifrol 0,18 lääkkeellä. Halvempana sama aine tunnetaan kauppanimellä pramipexole 0,18 mg. Riittää 1 tbl. vuorokaudessa. Kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle. Yleensä ennen lääkityksen aloittamista tehdään rutiiniluontoinen labrakoe, jossa katsomaan veren rautapitoisuus. Eli pelkkä hemoglobiiniarvo ei asiaa vielä paljasta. Tämä Sifrol on todella tehokas lääke tähän oireyhtymään. Tämän lääkkeen ansiosta elämänlaatu ja uniongelmat poistuvat. 

elämään kyllästynyt

Pitäisköhän mennä rautakauppaan ja ostaa nauloja tarpeeksi sais koivet kuntoon.Kyllä ottaa päähän yöllinen kuljeskelu ja sängyssä jalkojen viskely.Jos se on raudan puutos niin rautatablettien syöntiin ja aivan kaikkeen kunhan pääsee tästä pirullisesta vaivasta eroon.

Vierailija

Nukkumaan ennen kuin oireet alkavat ja niin väsyneenä, että nukahtaa heti. Villasukat ja peitosta tiukka paketti, jossa jalat "turvassa". Magnesiumia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat