Patrik Borg: ”Syö rennosti, niin laihdut”

sokeri, addiktio, riipuvuus, Patrik Borg

Jos Patrik Borg saisi päättää, kaikki söisivät hyvällä mielellä. – Kunpa ihmiset vain lopettaisivat turhan säätämisen, suosittu ravitsemusasiantuntija sanoo.
 Lue koko juttu

Patrik Borg: ”Syö rennosti, niin laihdut”

Kommentit (4)

Hiiteen tonttujen ruokasuositu...

Patrik Borgin suositukset ovat ihan perseestä. Juuri tuommoisten takia suomalaiset ovat niin ylipainoisia kuin ovat. Eivät useimmat suomalaiset syö "nälkäänsä" vaan silkkaa ahneuttaan. Mikään, ei niin mikään ole niin ällöä kuin vetää naamari täyteen puuroa jo aamukahdeksalta ja sitten vielä lisää lounaaksi. Aamiaiseksi suosittelen kahvikupillista, voisarvea sekä appelsiinimehua ja lounaaksi kerrosvoileipää tai ruokasalaattia sekä kahvimukillista päälle. Tukeva ateria rupeaa sensijaan heti väsyttämään, sillä kroppa alkaa vetää elimistöstä energiaa saaliin sulatusta varten ja väsynyt työntekijä laskee tuottavuutta. Laihduttamiseen liikunta sensijaan ei sovi, sillä liikunta tekee nälkäiseksi. Jos haluaa laihduttaa, pitää jättää tyydytettyjä rasvahappoja sisältävät ruoat kuten nakit ja makkarat sekä roskaruoat pois; ei sokeria, sokeria sisältävää limsaa tai suklaata eikä alkoholia. Alkoholi, etenkin punaviini lihottaa mahdottomasti. Pitää syödä kasvis- ja vihannesruokia. Maksa- sun muut laatikot pois; niissä on hurjasti piilokaloreita.

  • ylös 124
  • alas 162
Vierailija

Borgin ohjeilla ei laihdu. hän ei ota mitenkään huomioon suoliston mikrobeja, joiden suhteet ovat ylipainoisilla jo vääristyneet. Jos niiden suhteita ei korjata, laihtumishaaveet voi unohtaa saman tien. Paula Heinosen laajan osaamisen ja kokemuksen tiedot ovat samat. Onnetonta että Borgin ja hänen koulukuntansa ohjeet leviävät laajalle ja näihin menetelmiin pettyneitä ihmisiä tulee vaan lisää...

  • ylös 13
  • alas 27
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Aava kirjoitti:
Kaveri sanoo pokkana että perhe on tärkein. Aika härskiä.

Mitä tarkoitat?

  • ylös 12
  • alas 9

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat