Monivitamiinia varmuuden vuoksi, kenelle?

monivitamiini, urheilu, laihdutus

Monivitamiini-kivennäisainepilleri on hyvä ”vakuutus”, jos epäilee syövänsä yksipuolisesti. Siitä saa kerralla kaikki tärkeät ravintoaineet. Kenen kannattaisi mennä purkille?Lue koko juttu

Monivitamiinia varmuuden vuoksi, kenelle?

Kommentit (1)

Veli-Jussi jalkanen

Kotieläimille syötetään paljon parempaa ruokaa kuin ihmiset syövät. Tyhjiä kalereita ei ole ollenkaan, rehu on hyvin tutkittu ja ruokintasuunnitelmat tehty. sen lisäksi lisäravinteita joissa on vitamiineja ja kivennäisiä syötetään suuria määriä ja elimet syövät niitä halukkaasti ja vapaaehtoisesti.

Ihmiset syövät suuren osan ruuastaan tyhjinä tai vähäarvoisina (tai jopa haitallisina, kuten sokeri) kaloreina ja silti sanotaan että lisäravinteista ei ole hyötyä.

Meillä Suomessakin on kehon analyyseissä osoitettu keskimäärinm liian matalat arvot monissa suojaravinteissa, jotka lisäävät sairastumista varmasti kuten D-vit, foolihappo, B12-vit, seleeni, magnesium, jodi,  boori, sinkki ja Omega-3 rasvat.

Ravinteita on vain pari-kolme tusinaa. Niistä keho haluaa valmistaa 3500 biokemiallista tärkeää ainetta päivittäin. Eikö niitä mielluummin tulisi olla ainakin tarpeeksi kuin liian vähän jos yhtään halutaan terveyttä ja elinvoimaa.
meillä väestön terveitä elivuosia on vain 58 (ilman sään. lääkit) eli 10 v vähemmän kuin Ruotsissa. Sairaanhoito maksaa 20 mrd € !! Ravitsemuksella on tärkeä osuus terveydessä ja sillä voidaan terapeuttisesti myös parantaa monia vaivoja jos on osaamista.

Mikä tämä lisäravinteita ja ravinnetiheitä ruokia vastaan suunnattu puhe on?

Kenen tarpeista se tulee?

  • ylös 13
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat