Kommentit (5)

Vierailija

No ei siitä statiinistakaan mitään hyötyä ole, ellei sitten kyseessä ole keski-ikäinen, jo aikaisemman sydäntapahtuman läpikäynyt mies. Useita hankalia haittoja sensijaan saattaa olla.

Vierailija

No lääkärit ei kyllä ravinnosta mitään tiedä.

Lääkärikoulutuksessa ei ole ravitsemusta paria viikkoa enempää ja näinollen lääkärit eivät pysty kartoittamaan potilaansa ravitsemustilaa. Mitään vitamiini- tai hivenainemittauksia ei yleensä edes tehdä.

Voiko ruokavalio parantaa ?

Valitettavan usein lääkäreiden kanta moneen sairauteen on, ettei ruokavaliolla ole juurikaan merkitystä. 

Suuri harmi ja ihmeteltävä asia on miksi lääkäreille ei anneta kunnollista ravitsemuksellista koulutusta. Ruokavaliolla on kuitenkin tekemistä suuresti lähes kaikkien terveyden tekijöiden, sairauksista parantumisten ja immuunivasteen kanssa.

  • ylös 15
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suomalaisen tutkimuksen mukaan, insuliiniresistenssi lisää sydänkuolemia 900% mutta maan lääketieteen eliitti pitää kynsin ja hampain kiinni entisestä kasvojen menettämisen pelosta kaikkien ihmisten vahingoksi.

Kolesteroli- ja kaloriteoriat ovat kuolleet. Pitäisi keskittyä todelliseen syyhyn eli insuliiniresistenssiin. 

Statiinien tutkimuksessa vallitsee massiivinen harha, joka lähtee jo niiden perimmäisestä käyttötarkoituksesta. Niillä pystyy alentamaan veren LDL-kolesterolin tasoja, mutta varsinainen hyöty sydänsairauksien ehkäisyssä on 1-2 prosentin luokkaa, jos sitäkään. Valtaosa ihmisistä syö statiineja turhaan: 60 ihmisen pitää syödä niitä 5 vuotta, että 1 säästyisi sydänkohtaukselta ja samaan aikaan yksi 50:stä saa diabeteksen ja 1:lle kymmenestä tulee lihasvaurioita. 

Moni kuolee äkillisesti sydänkohtaukseen, vaikka verisuonet ovat täysin auki. Sydänkuolema sinänsä on edelleen suuri arvoitus. Lääketeolllisuus on vääristänyt käsitystämme koko aiheesta. Tällä hetkellä 75% sairaalaan tuoduilla sydänkohtauspotilailla on normaali tai normaalia alempi kolesterolitaso. Tästä ei haluta puhua, ettei lääkekauppa häiriinny.

  • ylös 14
  • alas 21
Jebo

How can a young man of 35 years gets a heart surgery with no synthoms of chest pain or fatigue or breathless. And after 2years he has endocarditis and suffers from arithmai most of the time and has low cholesterol level and has good body weight no diabetes etc except for his heart problem and this infection.
Why should the doctors recommend such a young man at 35 for heart surgery of the aorta replacement with out thinking of some serious synthoms which can help them figure out how serious the situation is.

  • ylös 6
  • alas 11
Vierailija

Mitenkähän tuo ALENTAJA levite sopii kolestroolin hoitoon, onko sekään "suotavaa"?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat