Älä usko kaikkia väitteitä verenpaineesta

rytmihäiriö, syke, verenpaine

Verenpaineen nousu on muutakin kuin hälyttävä lukema mittarin näytöllä: valtimotautien riski pitää ottaa vakavasti. Älä kuitenkaan usko ihan kaikkea, mitä verenpaineesta väitetään.Lue koko juttu

Älä usko kaikkia väitteitä verenpaineesta

Kommentit (4)

Vierailija

Voiko sanoa, että on verenpainetauti, jos nousee kohtauksittain? Mulla normaalisti alle 120/80, mutta nousee nopeasti esim. 235/155. Ja vaikka söin verenpainelääkettä, nousi silti!

  • ylös 7
  • alas 15
Vierailija

Suolasta taas aikalailla turhaa höpinää. Suola vaikuttaa vain noin 20% ihmisistä verenpaineeseen. Eli jos suolan vähentäminen ei toimi, on turha stressata siitä. Ja liian alhainen suolankäyttö on itseasiassa myös vahingollista. Suurin syy korkeaan verenpaineeseen on nykyään hyperinsulemia/insuliiniresistanssi, joka alkaa parantua kun siirtyy vhähilihydraattiseen dieettiin. Vankka teteellinen näyttökin on olemassa, vaikka eihän noita tutkimuksia suomessa uutisoida, kun keino on terveyseliitin mielestä väärä (=lääkkeetön).

  • ylös 17
  • alas 22
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ope

Verenpaineelle ei voi mitään. On turha syyllistää ketään. Omat paineeni ovat 90/160 ilman lääkkeitä. Lääkityksellä pääsen tasolle 82-84/130. en mittaa usein koska stressaan sitäkin ja lukemat nousevat heti. Ei ole ylipainoa mutta leivässä on suolaa ja pakko on jotain syödä. Elintavoilla en voi paljon vaikuttaa. painan53 kg. En tupakoi.

  • ylös 11
  • alas 25
Jebo

I had slight increase in my blood pressure 5years ago and doctors say it's high 135/ 85 some times less. The doctor said i also have aortic valve problems. But my sugar level was 3.3 and maximum of 5.4. But no other dieases or problems with breathing or chest pain of fatigue. But the doctors decided to risk my life with a heart operation at 35 years of age and things have been rough for me since the operation. What do you think i can do.

  • ylös 8
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat