Miten halu löytyy?

Kuva Shutterstock. Kuvan henkilöt eivät liity juttuun.

Lukekaa iltasatuja tai uskaltautukaa yhdessä johonkin uuteen. Hihitelkää – seksi ei ole vakava juttua.Lue koko juttu

Miten halu löytyy?

Kommentit (2)

Vierailija

Jos sitä ei siltikään löydy?Tai ei kiinnosta mitään noista yrittää? Olenko tuhoon tuomittu ja ilman kiinnostusta seksiin. Kuukaudet vain vierähtää ja erokin tuli. Vaikka minulle tuotaisiin maailman seksikkäin mies,ei se kiinnostaisi. En koe olevani niin stressaantunutkaan että halut olisivat näin hävinneet.

subaman

Vierailija - klo 21:54 | 12.9.2017

"Jos sitä ei siltikään löydy?Tai ei kiinnosta mitään noista yrittää? Olenko tuhoon tuomittu ja ilman kiinnostusta seksiin. Kuukaudet vain vierähtää ja erokin tuli. Vaikka minulle tuotaisiin maailman seksikkäin mies,ei se kiinnostaisi. En koe olevani niin stressaantunutkaan että halut olisivat näin hävinneet."

>>Omasta puolestani voin jakaa ajatuksia jos niistä olisi apuja... Mutta kannattaa miettiä tunnistatko mitään syitä miksi haluja ei ole. Toki aina niitä ei vain ole, ja joskus tulee kausia että haluttaa vähemmän kuin muulloin. Joskus saattaa tarvita tietynlaista esileikkiä/kiihotusta, pelkkä "seksikkäimmän miehen" näkeminen ei aina riitä yksistään. Sehän on muutakin kuin pelkkää seksiä, tarvitaan kipinää. Ja joskus halut voivat syttyä siitäkin kun vain alkaa tekemään (toki ei pakottamalla, vaan halut voi nousta kun aloittelee jollain mukavalla tavalla). Mutta halut ei oo aina itsestäänselvyys, ei miehellä eikä naisella. Haluttomuus helposti myös "ruokkii itseään" jos sen näkee suurena ongelmana, siitä ei silloin pääse niin helposti edes yli - pitää nähdä ongelman lisäksi myös ratkaisuja ja saada itsensä kokeilemaan niitä. Sit sen huomaa jos se auttaa :)

  • ylös 7
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat