Vierailija

Onkohan kukaan nähnyt vastaavaa, meillä tyttö nyt 6v ja hänellä syntymästä asti toisessa jalassa oudot kynnet. Isovarpaan kynsi on todella paksu, erittäin hankala leikata ja tuntuu lohkeavan kerroksittain/liukoina. Seuraava kynsi taas on todella todella pieni, myös hankala leikata, hauraan oloinen. Myös se varvas on kärjestä ihan pikkuruinen. Toinen ja keskimmäinen varvas on osittain yhteenkasvaneet (tämä on ainoa asia johon lääkärit kiinnittäneet huomiota ja sanovat että yhteenkasvu todennäköisesti häviää murrosikään mennessä). Keskimmäinen kynsi normaalein, mutta sekin sivusta kysymysmerkin mallinen ja kasvaa osin sisään päin. Toiseksi viimeisen varpaan kynsi kasvaa ihan suoraan kohti taivasta. Pikkuvarpaan kynsi kasvaa sivulle, kohti muita varpaita ja on paksu ja erittäin kova rakenteeltaan.

Nyt pari viikkoa sitten ukkovarpaan kynteen on ilmestynyt kolme, ja pikkuvarpaan kynteen yksi musta viiru. Varsinkin ukkovarpaatkin viirut ovat selkeästi kynnen alla, ihossa. Neuvola ei osannut sanoa mitään, mutta jostain luin että voi olla merkki ihosyövästäkin!?

Entäs kynsien rakenne muutoin, voisiko olla psoriasista tms tai onko muutoin selitettävissä? Sieni on pariin otteeseen tarkistettu ja siitä ei ole kysymys. Kynsiin ainoa kommentti lääkäriltä kolme vuotta sitten oli että ne voidaan tarvittaessa poistaa kokonaan jos vaikuttavat hankalilta hoitaa.
Alla kuva.
[url=http://aijaa.com/DKrATS][img]http://i11.aijaa.com/m/00330/14415375.jpg[/...

  • ylös 2
  • alas 4

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat