Vierailija

Painoa olen koittanut moneen eri otteeseen tiputtaa ja nykyään tahtoo olla sellanen ongelma että mulla tykyttää rinnassa pahasti kun nesteet lähtee liikkeelle. :-/ Ja varsinkin sitten kun painoa menee 1kg per viikko. Painoa on sen verran liikaa että sitä pitäisi saada pois noin 10kg nii olisin tervellisen puolella kunnolla. Nyt tarvitsisin kunnollisia ohjeita ja vinkkiä miten kannattaisi toimia jotta elimistö ehtisi mukaan ja tuota tykytysta ei tulisi. Se on kamalaa ja olo on todella huono. Paineet kuitenkin ovat normaalit... %)

  • ylös 4
  • alas 7

Kommentit (2)

Ota sauvat ja rauhallisesti pitkiää lenkkejä kertaa 4 - 5 viikko. Pienennä sanadisti annoksia ja syö itsetehtyä ruokaa. Voi syödä mitä vain kuin liikunta on balansissa. Toimii ja ei raasta mieltä.
Toi tykyttely johtuu sun liiallisesta repimisestä tai sulla on flimmeri rytminä. Eli jos jatkuu niin lääkäriin.
http://www.qulinaristi.com/

Siis nimenomaan se on laihduttamisessa tärkeintä, että katsoo MITÄ syö. Aloita vaikka pikku hiljaa vähentämällä nopeesti imeytyvien hiilihydraattien määrää, siinä tahdissa kun hyvältä tuntuu. Ensinnä listalta pois ainakin vaalea leipä, mutta mieluiten kaikki leivät, sekä riisi pois kokonaan ja pastaa voit syödä harkitusti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat