Kommentit (5)

Vierailija

Suolan puute kerää nestettä kehoon ja pissaa ei tule. Suolan puute myös turvottaa ja väsyttää ja aiheuttaa lihaskramppeja.

Muista suola. 5-8 grammaa päivässä.

admies

lääkärithän toitottaa ei suolaa , hemoglopiini noussut kahdessakuukaudessa 157  /167 jalkaterät ja sääret kipeät yksikään lääkäri ei osaa sanoa mistä johtuu  , jostain hermokivuista ne höpisee tulleet kipeäksi puolessa vuodessa  77vuotias äijä,  

  • ylös 14
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Visitor2017

Mitä hömppähömppää te turisette? Normaalista ravinnosta saa liikaa suolaa, vaikka suolaa kuinka välttelisi. Nk. vähäsuolainen ruoka ei turvota, vaan nimenomaan runsassuolainen. Itse olen tottunut kohtuullisen vähäsuolaiseen ruokaan, ja valmistan ruokani pääosin itse. Jos syön toisten tekemää, aiheuttaa suola janon tunteen. Ja kohtuullisen vähäsuolaisuudesta huolimatta käyn kohtuullisen tihesti vessassa, eli usein lieneen normaali 4 - 6 tunnin välein virtsausväli ylittyy. Turvotuksia en ole itselläni havainnut.

Elektrolyytit ja ruokasuola ovat eri asiat. Jos paastoaa juomalla pelkkää vettä kymmeniä litroja päivässä, saa toki elektrolyytit sekaisin. Niin tekee vain anoreetikko ja sekopää. Jotkin lääkkeet tai sairaudet voivat myös sotkea elektrolyyttitasoja. Väittäisin, että korkeintaan yhdellä tuhannesta suomalaisesta on ongelmana liian vähäinen suolan saanti. Lisäämällä ruokasuolaa ruokaan lähes jokainen lisää vain aivohalvausriskiään. Paskatauti, en suosittele.

  • ylös 13
  • alas 20
Vierailija

Näitä  Iteasiantuntijoita, kuten sinä, pitäis aina kuunnella vähän varauksella.

Tässäkin lähinnä korostat omaa hyveellisyyttä, kun suolaa välttelet ja samalla maalitat hyveettömiä, jotka eivät sitä muka osaa tehdä.

Syödään vaan normaalia ruokaa, ei siitä haittaa ole. Joissakin syötävissä on enemmän suolaa. Toisissa sitten taas vähemmän. 

Laitoskeittiöt pitävätpuolestamme huolen ettei liikaa suolaa tule.

Aika vanhoiksi näiläkin eletään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat