Niitä odottaessa

Viittäkymppiä lähestyessä edelleen ihoni kukkii kuin nuorella . Suurimmaksi osaksi tähän vaikuttavat hormonit. Mutta olen huomannut, että myös alkoholi lisää rasvan erittymistä. Maitotuotteita olen käyttänyt aina, mutta luomutuotteet näyttävät olevan parempia iholleni. Kosmetologit tuputtavat erilaisia sekaihon tuotteita, mutta paras kosteuttaja on aloevera. Muista alkaa vain näpyt nousta. Jospa vaihdevuodet lamaannuttasi hormonit.

  • ylös 5
  • alas 7

Kommentit (2)

Hei,

Oletko kokeillut sinkki tuotetta aknellle? Ilmeisesti sinkkivoiteet voivat auttaa akneen, kuten myös lisäravinteena nautittu sinkki. Sinkki on antiandrogeeni eli se voi vähentää ihon tali tuotantoa. Tutkimuksessa sinkkilisän todettiin olevan hyödyllinen aknen hoidossa, muttei yhtä tehokas kuin antibioottihoidon. Toki antibiooteilla on huomattavasti enemmän sivuvaikutuksia, joten ehkä sinkki olisi parempi valinta.

Olen kuullut samaa paljon että maitotuotteet saavat ihon kukkimaan. Oletko ikinä kokeillut esim. kk. ilman maitotuotteita?

Tässä vielä tutkimus aiheesta: https://www.karger.com/Article/Abstract/51728

Kirjoittelen blogiini jotta terveys olisi kaikille helpompaa ja hauskempaa! http://terveydenlaineilla.fi/
https://twitter.com/TerveysLaine
https://www.facebook.com/TerveydenLaineilla/

Aloittaja

Syömäni tetrasykliinikuuri tappoi suoliston oman bakteerikannan, mikä aiheutti refluksitaudin. Tästä kärsin useamman vuoden, ja sen sain pikkuhiljaa kuriin syömällä tripla-annoksia maitohappotabuja. Niitä on pakko syödä koko ajan. Sinkkiä olen myös kokeillut. Nyt vois aloittaa uuden kuurin. Lienee ei haittaa, jos niitä syö koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat