Kommentit (3)

Asiantuntija

Nivelterveyttä parantavia aineita ovat ainakin inkivääri, glykosamiini, MSM, codroitinsulfaatti, viherisimpukkauute, hainrustouute, hyaloronihappo, boswellia serrata ja cissus quadrangularis kasvien uutteet ja Omega3 rasvahappo. Näistä tuotteista on useita kauppavalmisteita.

Myös vit. C ja D-vit., Mg ja Zn sekä Si ravinnemäärien on oltavat hyvät.

Näillä aineilla sain itselläni vaarallisen perinnöllisen polvien nivelrikon korjaantumaan niin, että 13 v vanhoissa kuvissa on selvästi vähemmän rustoa kuin tuoreissa kuvissa. Lentopallo ja tennis sujuvat taas kivuitta.

Alaraajojen niveliä ei kannata pitää pitkiä aikoja 90 asteen kulmassa joka heikentää rustoterveyttä.

Myös ortopedian erikoislääkäriveteraani Esko Kaartinen pitää luontaistuotteiden käyttöä järkevänä.

Kasvikunnassa on monia lääkekasveja, joilla on terveydellistä vaikutusta niveliin. Monet lääkkeidenkin tehoaineet on löydetty nimenomaan lääkekasvien kautta.

Se että, ei ole tutkittu, ei merkitse mitään. Lääketeollisuus, joka rahoittaa lähes kokonaan lääketutkimuksen ja muutenkin ohjailee tutkimustrendejä vaikutusvallallaan, ei tietenkään rahoita kilpailevien tuotteiden tutkimusta.

Toimiiko jokin asia, on kuluttajille tärkeämpää kuin onko siitä tehty tutkimusta, jonka puolueettomuudestakaan ei voi tietää. Lääketeollisuuden on osoitettu tekevän paljon epäluotettavaa tutkimusta. 

  • ylös 22
  • alas 17
vph7

Kerrotko lisää miten sait nivelrikkosi kuriin? Muutitko ruokavaliota alkaalisempaan suuntaan? Mitä lisäravinteita käytit? Entä liikunta?

  • ylös 14
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat