Kommentit (3)

VaihtopääMinulle

Lääkäriä vastaan ei ole tainnut tullz oikeasta kasvojen liikahikoilusta kärsivää? Tässä eivät beetasalpaajat auta, eivät talkit viilentävät voiteet. Kesät pilalla. Kun menen kesällä ulos, ovat kasvoni kohta kirkkaanpunaiset niin, ett jo sivulliset kehottavat varjoon, ja se hikoulu...Hikoilen päästä,niskasta, kasvoist 2 rantapyyhettä litimäriksi tunnissa! En voi mennä mihinkään kesällä ilman isoa "kuivausrättiäni". En voi meikata, kosteusvoiteetkin valuvat naamasta, samoin aurinkosuojat. Kukaan ei tajua kuinka syvältä tämä on! Beetasalpaaja on käytössä ja diurex. Mihinkään juhliin en voi talvellakaan osallistua, tai konsertteihin. Niissä kun lämpötila nousee. Plus 19 itselleni kipuraja, sitten oireet alkavat. Kainaloista, selöstä, jaloista en hikoile ollenkaan. Nenä, ohimot, silmien ympäristö ja leuka ovat kuin putouksia,ehtymättömiä. Joskus saattaa persusta ja jalkoja palella, mutta pää sen kus lennättää hikeä tulipunaisena ja kuumissaan. Haluan vaihtopään (ilman hikirauhasia) Venäjältä. Olen 45-vuotias nainen, ongelma kestänyt aikuisikäni. Lääkärit eivät piittaa. Nytkin porukkamatka Etelään pilalla. En VOI mennä ulos kuin aamulla kuudelta ja 23 jälkeen illalla hien virtaamisen, punoituksen, olon tukaluuden takia. Muut nauttivat, minä pidän ilmastoinnille seuraa hotellihuoneessa.

Toinen samanmoinen

Ymmärrän sinua täysin! Olen reilu kolmekymppinen ja pään alueen hikoilu on nyt alkanut jo vaikuttaa työkykyyni. En kehtaa olla töissä. Vapaa-aikaani voin säätää itse enkä enää mene mihinkään tämän vuoksi, mutta työkyvyttömyyseläkkeelle ei taida ihan päästä hikoilun vuoksi. Häpeä on mieletön. Hiukset aina märät. Ei pysty tekemään mitään. Ikinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hikinoro

Ymmärrän teitä täysin. Olen 72 vuotias mies. Sanotaan, että liikahikoilun pitäisi vähentyä iän myötä. Minulla päinvastoin hikoilu lisääntyy. Kärsin eniten kasvojen hikoilusta, en niinkään kainaloitten, jalkojen tai käsien hikoilusta. Kasvot sen sijan ovat kuin vesiputous. Kun pyyhin hikeä kasvoilta isolla paperisella käsipyyhkeellä niin ehkä minuutin kuluttua taas yhtä märät. Hiukset ovat pian läpimärät. Mulla on ollu tää ongelma teini-iästä asti. Työhaastatelut olivat aikoinaan helvettiä. Oli pakko ottaa rauhoittavaa lääkettä, joka hieman auttoi. En voi mennä teatteriin, elokuviin tai muihin yleisötilaisuuksiin ilman rauhoittavaa. Ehkä haudassa hikoilu loppuu!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat