Eveliina -40 kg: ”Vaaka on laihduttajan pahin vihollinen”

”Aina peilin ohi kävellessä oli pakko tarkistaa, onko maha piilossa ja näytänkö läskiltä. Nyt tiedän näyttäväni hyvältä.”

Kun painaa 116 kiloa eikä jaksa oikein edes kävellä, on vaikea olla energinen ja iloinen. Eveliina Nurmi, 26, laihdutti 40 kiloa ja koko elämä muuttui.Lue koko juttu

Eveliina -40 kg: ”Vaaka on laihduttajan pahin vihollinen”

Kommentit (3)

Vierailija

Voi olla että vaaka on painonpudottajan vihollinen, mutta sille joka hallitsee painoaan, se on ystävä. Minulle ollut jo yli 40 vuotta

  • ylös 520
  • alas 195
Gete

Minulle vaaka ei ole vihollinen vaikka pudotan pikkuhiljaa painoa. Vaaka on vihollinen, kun se hallitsee sinua. Kun sinä hallitset vaakaa, se on hyvä apulainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
qwerty

Juttuun on valittu hieman harhaanjohtava otsikko. Eveliinan tokaisu liittyy tavoitteellisen treenamisen aloittamiseen, jolloin vaakaa ei kannata tuijottaa, koska lihas painaa enemmän kuin rasva. 

Oman painon seuraaminen esim. 1-2 kertaa kuussa on oiva mittari pitkäjänteisen painopudotuksen ja saavutetun painon seuraamiseen. Selvästi Eveliinakin on itseään koko laihdutuksen ajan punninnut siihen asti, kunnes viimeinenkin tavoitekilo oli pudotettu.

Onnea Eveliinalle pitkän tähtäimen elämänmuutoksesta ja terveellisistä uusista tottumuksista!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat