”Epilepsia ei ole estänyt mitään”

Tiia Ikäheimonen on kotona 2-vuotiaan Noelin kanssa. Heinäkuussa perheeseen odotetaan toista lasta.

Kuopiolainen Tiia Ikäheimonen, 26, sai ensimmäisen epilepsiakohtauksensa 16-vuotiaana. Se ei ollut ihan tavanomainen, joten nimen ja oikean hoidon löytäminen sairaudelle ei ollut itsestään selvää.Lue koko juttu

”Epilepsia ei ole estänyt mitään”

Kommentit (2)

Vierailija

On se kyllä oikeasti hienoa että joillain epilepsia ei rajoita elämää. Itse en ole niin onnekas, vaikka harvoin saan kohtauksia, on epilepsia rajoittanut elämääni. Ajokorttia en saa, koska vähintään kerran vuodessa saan kohtauksen ja toiveammattiini en pääse epilepsian takia. Mukavaa kuitenkin lukea toisista joilla asiat paremmin.

  • ylös 326
  • alas 19
Vierailija

Itse sairastanut n. 15vuotta, kaikenmoisia eri lääkkeitä testailtu ja myös leikkaus suoritettu mutta edelleen saan noin kuukausittain kohtauksia. Ajokortista en edes haaveile ja myös alkoholi on iso tekijä kohtauksille joten sitäkään ei oikeen voi nautiskella. Kyllä itselle on ollut vaikeaa mm. ammatinvalinnassa ja muissakin perus asioissa epilepsian kanssa, töissä en ole ollut pahemmin koskaan ja ikää on 28 vuotta. Kyllähän tämä pistää monesti masentamaan... Onneksi on kuitenkin vaimo ja lapset jotka saavat jaksamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat