Mistä on kyse, kun verensokeri heittelee?

Kuva iStockphoto

Terveellä verensokeriarvot eivät suuresti vaihtele. Liian korkea verensokeri merkitsee diabetesta, mutta mistä liian matala arvo kertoo?Lue koko juttu

Mistä on kyse, kun verensokeri heittelee?

Kommentit (5)

Vierailija

Verensokerin heittelystä pääsee eroon vähähiilihydraattisella dieetillä. Sopii hyvin myös sekä 1- että 2-tyypin diabeetikoille. Tieteellinen tutkimusaineito on kiistaton, vaikka ne suomessa uutisoinnista sensuroidaankin.

On lisäksi hyvä muistaa, että maksa kyllä tuottaa loput elimistön mahdollisesti tarvitsemasta glukoosista ja diabeetikoilla hypot johtuvat aina liiasta lääkityksestä, ei liian vähäisestä hiilihydraatin syömisestä.

  • ylös 33
  • alas 20
olio

Aivan oikein. Heittelehtivästä verensokerista pääsee eroon vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Mieluiten LCHF-ruokavaliolla, joka estää monia muitakin terveysongelmia kuin vain verensokerin heittelyä.

  • ylös 20
  • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Bertta

Itse olen 2 tyyppi ja mulla oli tosi korkeella sokerit, syönnin jälkeen jopa yli 20. Sain insuliinin käyttöön joka tasoitti sokerit. Aloin syömään entistä enemmän ja olin tosi väsynyt ja kipeä. Kukaan terveydenhuollon ihmisistä ei sanonut että pitäisi muuttaa ruokavalio. Lisää insuliinia. Lopulta sitä meni 120 yks vrk. Löysin vhh ruokavalion ja siitä lähti paraneminen. Paino tippui 90 kg sta 65 kg ja jätin lääkkeet pois. Lautasmallista kyllä kerrottiin mutta se lihotti. Tästä nyt 6 v aikaa ja vieläkin menee hyvin.

  • ylös 7
  • alas 17
Vierailija

Koko ajan on tarjottu ruisleipää ja puuroa. Niinhän se on että sokeriksi nämäkin lopulta muuttuvat. Jätin leivän hyvin vähään ja puuro kokonaan pois sokerit asettuivat jo paljon. Minulla on ruokavalio hoitoinen Ab. Kyllä se niin valitettavasti tekee että hiilarilla kyllä aikaan lopullisen sairastumisen.Luin kertomuksen että vaimo ns pelasti miehensä vetämällä häneltä lähes kaikki hiilarot pois. Verensokerit muuttuivat normaaliksi. Sain itsekin näitä ohjeita ja onneksi en kuunnellut. Appelsiinikin on sokeri kasa. Lihaa syödessä arvot pysyvät täysin kohdallaan

  • ylös 13
  • alas 5
Vierailija

Takavuosina jaksoi pitkänkin päivän. Nykyään on näin: herätys 02-03. Pikainen duunarin aamupala. Kävellen töihin. Viimeistään 7,30 on huippaava olo. Työssä olen liikkeessä koko ajan.
Jos ehdin muutaman minuutin istahtaa,otan sokeroidun kahvin: ja kas! Olo korjaantuu. Sitten jaksan puolille päiville asti painaa,ennen kuin tuntuu että sersuuria mennään,huippaus palaa. Kotimatka onkin vähän heittelevät kävelyä. On huono olo,ja keho alkaa ihmeellisesti värisemään,siis eioo kylmä mutta niinkuin värisevä huono olo. Tässä vaiheessa kello on vähintään kolmetoista,ja pissiäkään ei tule,enää ollenkaan. Pikkupakolliset,syömään. Silloin kello on jo vähintään 15. Olo muuttuu syötyä hankittavaksi,juoksuttaa myöhemmin pissalla muutamia kertoja. Väsyttää vain.( Ei lääkityksiä,teollisuusssiivooja) Nutraakohan vähähiilarinen tilannetta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat