Kommentit (3)

Vierailija

Nyt on kyllä tohtorilla kevyt vastaus. Tunnistan itse tuollaisen särinän jopa välillä omasta puheesta. Sillä ei kyllä tinnituksen kanssa ole mitään tekemistä...

Hammaslääkäri

Itselläni korva särisee aina, kun niskahartiaseutu jumittaa. Hieronta ja kaulan alueen lihasten venyttely auttaa, voice massage samoin. Myös puremalihasten kireys/kiristely voi välillisesti aiheuttaa korvaoireita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KirsiMari

Vasen korvani reagoi rutinalla kaikenlaisiin koviin ääniin. Rutina on hyvin epämiellyttävää ja kartan meluisia paikkoja tämän vuoksi. Imuroida on pakko ;(  Kävin tutkituttamassa korvat, kuulo mitattiin ja todettiin hyväksi molemmissa korvissa, lääkärit (sekä työterveys- että korvalääkäri) olivat ymmällään. Korvalääkäri kuitenkin fiksuna konsultoi  toista, joka tiesi heti mistä oli kyse: noin promille ihmisistä kuulee jonkin liikkeen korvassaan. Eli korva reagoi ääneen, siellä supistuu jokin lihas(vai mitä kummaa nyt tapahtuukaan) ja minä KUULEN rahinana sen korvan reaktion. Ei voi tehdä mitään, pitäisi poistua vuoden parin sisällä mutta minulta ei ole poistunut vaan pikemminkin pahentunut. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat