klo 13:35 | 11.9.2011
Nyt vaniljakastike on uudessa asussa, ja siinä kerrotaan että sisältää kovetettua kasvisrasvaa, tämähän on sitä pahaa rasvaa.
Osaisiko joku kertoa, sisältääkö pullossa myytävä hiukan sakeampi vaniljakastike myös kovetettua rasvaa.
Molemmat ovat niiiin ihanan makuisia, mutta kun mulla on taipumus kolesterolin nousuun, niin en ehkä saisi herkutella mainutulla tuotteella.
Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)
voit itse tehdä rasvatonta vaniljakastiketta haudutuskattilassa: yksi litra rasvatonta maitoa, yksi kananmuna, yksi rkl perunajauhoa ja yksi rkl sokeria; sekoita aineet hyvin ja kuumenna haudutuskattilassa kunnes seos hieman sakenee, lisää yksi tl vaniljasokeria ja sekoita, jäähdytä hyvin esim vesihauteessa. todella hyvää omenapaistoksen kanssa ja tätä voi lorauttaa reilusti