Kommentit (2)

ihmettelen

eturauhassyövän hoidossa. Sivuvaikutukset kuten erektiohäiriön hoidossa taasen kehitysmaa.

Olin 48v. Ikäinen mies kun minulta leikattiin sekä eturauhanen että kyky. Urologit lupailivat kilpaa että tulee kaikki kuntoon kun odotat. Kukaan ei sanonut että peniksen verenkiertoa on pakko itse hoitaa sen aikaa kun hermot paranevat. Tyhjiöpumppu tai pistoshoito tehokkaita hoitoja. Harmi vain että keksin netistä asian liian myöhään. Nyt enää osittain toimii.

Suomessa tuntuu olevan tyyli ainakin miesten syövässä että mies kuntoon ja pihalle. Kusi ongelmaa hoidetaan, mutta erektiohäiriö on täysin toisarvoista lääkäreille/hoitajille.

Sain masennuksen, no aika ilmeisesti sen takia kun ei ottanut eteen ja kävi aika pahasti miehuuden päälle. Yksityiseltä sai apua, ei kunnalliselta. Ei vaikka pyysin.

Se että tehdään kaikkia tutkimuksia ja vaahdotaan somessa ei riitä jos tilanne ei muutu miksikään. Aina jaksetaan puhua kuinka on tärkeää tukea ja hoitaa kokonaisvaltaisesti, mutta käytännössä mikään ei muutu.asennevammaiset lääkärit tekevät diagnoosin, lykkäävät reseptin ja ihmettelevät 3kk. Päästä että onpa kumma kun ei toimi. Hoitaja saattaa kysyä ja kun yrität kakoa naama punaisena että ei toimi, vaihtaa hän aihetta tai lykkää esitettä eteen.

Nyt toimii onneksi, mutta siitä en kyllä kiitä julkista terveydenhuoltoa lainkaan.
Vastaa

  • ylös 23
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat