Voilla voittaa

Vierailija

Suomalainen sairas kansa?

1. Lähes miljoonalla on luut hauraat D-vitamiinin puutoksen takia, vaikka kyseinen vitamiini keksittiin jo 1800-luvulla ja sen lähde on kesän keskipäivän aurinko Suomessa paljaalle iholle. Ja lisäksi sitä on tutkittu tieteellisesti jo yli 20 vuotta ja yliannostuksia ei ole missään raportoitu.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm

2. n. 40 000 suomalaista sairastaa I-tyypin diabetesta, joka on vahvasti yhdistetty D-vitamiinin puutoksen aiheuttamaksi ja tämä on tiedetty jo 10 vuotta, mutta edelleen Suomessa tämä sairaus lisääntyy 4% vuosivauhtia, koska virallinen taho ei tee mitään asian hyväksi. Miksi?
http://personal.inet.fi/koti/remeli/diabetes.htm

3. n. 500 000 sairastaa II-tyypin diabetesta, koska meitä on valistettu mm. rasvan vaaroista 40 vuotta, jotta niitä pitää välttää. Margariini on jotain terveysruokaa rasvattoman maidon kanssa vaikka ne aiheuttavat sairauksia.
http://www.katsomo.fi/?progId=104389

4. n. 700 000 syö masennuslääkkeitä, koska suurimman osan aivojen välittäjäaineiden toiminta ei ole kohdallaan, johtuen rasvojen ja ravintoaineiden puutoksesta. Näitä aineita ei saa leivästä, rasvattomasta maidosta ja margariinista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

5. n. 700 000 syö statiineita, vaikka ne ovat suurimmalle osalle täysin turhia ja jopa haitallisia. Oikeanlainen ruokavalio ja muutama lähes ilmainen lisäravinne pitävät suonet puhtaina liiallisesta kalkista, tulehduksesta ja LDL-kolesterolista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

6. Myös monet syövät on yhdistetty D-vitamiinin puutteeseen, muista sairauksista puhumattakaan, kuten MS ja parkinson.

Virallinen taho ei muuta kantaansa vaan valehtelee ja pelottelee kansaa milloin milläkin, jotta margariini maistuisi ja kansa söisi lääkkeensä kiltisti ja olisi hiljaa.

Meillä on Suomessa muutama lääkäri, monta terveysbloggaria ja muutama laillistettu ravitsemusterapeutti, jotka kertovat totuuden ja valistavat meitä tieteellisten tutkimusten ja satojen tuhansien parantuneiden potilaiden kertomusten valossa. Mutta jostain kumman syystä he saavat lokaa niskaansa, milloin milläkin verukkeella.

Kauanko haluatte tämän jatkuva?

Seuraavaankin sukupolveen?

Kommentit (1)

Vierailija

"" Margariinin kulutukseen onkin liitetty useita vakavia seuraamuksia, esim. sydänsairaudet, alentunut älykkyys ja syöpä. Margariinin lisäksi kovetettuja kasvirasvoja löytyy nykyään myös seuraavista tuotteista: keksit, leivokset, murot, leivät, kasvisrasvajäätelöt jne. Tässä on taas hyvä syy välttää mahdollisimman monia teollisesti valmistettuja tuotteita. ""

""Ruotsalaisjärjestö vaatii, että Ruotsin elintarvikevirasto vetää kolesterolia alentavan margariinin myynnistä syöpäriskin vuoksi.

Ruotsalaisen kuluttajajärjestö Skis vaatii terveysmargariinin vetämistä pois markkinoilta. Järjestön mukaan Becel proactive -margariini sisältää liian suuria pitoisuuksia syöpää aiheuttavaa ainetta. Järjestö on tutkituttanut margariinia ja vaatii nyt, että Ruotsin elintarvikevirasto vetää sen myynnistä ja varoittaa kuluttajia.

-Suhtaudumme tähän vakavasti ja olemme pyytäneet yhtiötä antamaan selvityksen, sanoi elintarvikeviraston tarkastaja Åsa Eneroth uutistoimisto TT:lle.

Skisin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että Becel proactivessa on lähes kaksi kertaa enemmän karsinogeeni PAH:ta eli aromaattista hiilivetyä kuin raja-arvot sallisivat. Becel proactive -margariinia markkinoidaan ns. toiminnallisena elintarvikkeena ja sen sanotaan alentavan veren kolesteroliarvoa.

Elintarvikevirasto pitää Skisin tekemiä tutkimuksia luotettavina, mutta ei aio vielä määrätä myyntikieltoa. Enerothin mukaan virasto ei voi ryhtyä toimenpiteisiin, ennen kuin se itse on tehnyt omia kokeitaan.

Margariinia valmistavan Unilever-yhtiön vastausta odotetaan maanantaina."

Saas nähdä miten vaikuttaa Suomeen. Vedetäänköhän Suomessakin pois markkinoilta... ""

Ja tämä oli vuonna 2003 ja edelleen kyseistä rasvaa on kaupan!

"" Millä tahansa menetelmällä jalostetut luonnolliset kasvisöljyt aiheuttavat ongelmia keholle solutasolla. Nämä rasvat eivät ole enää luonnollisessa tilassaan eikä keho osaa käsitellä niitä. Elimistö yrittää käyttää niitä ja siinä prosessissa nämä rasvat päätyvät solukalvoille ja muihin paikkoihin, missä ne voivat aiheuttaa tuhoa terveydelle.

Onneksi näiden rasvojen välttäminen on suhteellisen helppoa, koska niitä on käytännöllisesti katsoen kaikissa ravintoaineissa, joten välttämällä transrasvoja ja teollisesti valmistettuja ruokia yleensä vältetään myös interesterifioituja rasvoja. Jos teollisesti valmistetun ruoan seloste sisältää ”0 % transrasvoja” tai ”ei transrasvoja”, mutta on valmistettu kasvisöljyistä, voitte olla varma, että se sisältää joko interesterifioituja rasvoja tai kokonaan vedytettyjä vihannesöljyjä, joita molempia on syytä välttää.

Käyttäkää voita (mieluummin raa’asta maidosta valmistettu) margariinien ja kasvisöljylevitteiden sijasta. Voi on terveellinen täysravinto, joka on saanut aiheettomasti huonon maineen.
• Käyttäkää kookosöljyä ruoanvalmistuksessa. Se on ylivoimainen muihin ruokaöljyihin verrattuna ja sillä on runsaasti terveysetuja.
• Parantaaksenne terveiden rasvojen saantianne huolehtikaa, että syötte raakoja rasvoja, joita saa esimerkiksi avokaadosta, raaoista maitotuotteista ja oliiviöljystä. Ottakaa myös korkealaatuisesta lähteestä tulevia eläinperäisiä omega-3 -rasvoja esimerkiksi krilliöljyä.

JA NYT , MARGARIINISTA:
* paljon transrasvahappoja.
* kolminkertaistaa sepelvaltimotaudin riskiä
* nostaa kokonaiskolestrolin ja LDL- kolestrolin määrää sekä alentaa sitten HDL:ää, joka on muuten se hyvä kolestroli
* nostaa syöpäriskiä viisinkertaiseksi
* alentaa äidinmaidon laatua
* laskee immuunipuolustusta
* laskee insuliini vastetta

JA MITÄS SANOT TÄSTÄ!

MARGARIINI ON VAIN YHDEN MOLEKYYLIN PÄÄSSÄ SIITÄ, ETTÄ SE ON MUOVIA !
JA SIINÄ ON 27 SAMAA VALMISTUSAINETTA KUIN MAALISSA.

RUOKA OLKOON LÄÄKKEESI (Hippocrates)

Tavallista kansalaista huijataan kaikilla elämän alueilla ja todistetaan erilaisten johtajien tai muiden auktoriteettien sanomisilla vääriä asioita oikeiksi. Meille esitetään uskottavaksi erilaisia totuuksia: erilaisten valkotakkisten totuus, tieteellinen totuus, lääketeollisuuden totuus, elintarviketeollisuuden totuus, virkamiesten totuus ja monta muuta ns. virallista totuutta.

"" Margariinin valmistuksessa kasvisöljyjä käsitellään lipeällä, niitä valkaistaan ja hydrogenoidaan, niihin lisätään nikkeliä ja emulgointiaineita ja taas valkaistaan. Harmaa massa höystetään sitten väri- ja makuaineilla. Hydrogenoinnin yhteydessä syntyvät transrasvahapot ovat juuri niitä rasvapaholaisia, joina viralliset ravintosuositukset nyt ja yhä pitävät tyydyttyneitä rasvoja (Hbl 6.1.2010). Margariini lisää astmaa, ekseemaa, allergioita ja paksusuolen haavaumia. Useat tutkimukset osoittavat, että margariinia ja muita omega 6-ruokia syövillä lapsilla on kohonnut tulehdustautien riski. Tuoreen ruotsalaisen tutkimuksen mukaan lapsilla jotka syövät voita on muita vähemmän astmaa (Hbl 4.12.2009). Minusta on käsittämätöntä, että terveysviranomaiset voivat suositella margariineja, kevytlevitteitä, kevytmaitoja ja vastaavia lapsille ja nuorille, ylipäätään kenellekään. Ja käsittämätöntä on, että lasten on pakko syödä niitä päiväkodeissa ja kouluissa.

http://www.elinahytonen.fi/2011/03/lyhyt-rasva-aapinen/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat