Vierailija

Hei Sinä syömishäiriötä sairastava/sairastanut äiti!

Opiskelen sosionomiksi Turun ammattikorkeakoulussa ja teen opinnäytetyötä syömishäiriötä sairastavista tai aiemmin sairastaneista äideistä Lounais-Suomen syömishäiriöperheet ry:lle. Työssäni selvitän äitien kokemuksia saadusta tuesta, syömishäiriön vaikutuksista äitiyteen ja perhe-elämään sekä syömishäiriöstä selviytymisestä.

Tarvitsisin haastateltaviksi äitejä, joilla on parhaillaan tai aikaisemmin ollut ongelmia syömisen ja painon kanssa siinä määrin, että nämä ongelmat ovat haitanneet arkielämää. Mitään diagnoosia (anoreksia, bulimia, ortoreksia tms.) haastatteluun osallistuminen ei edellytä, vaikka diagnoosikin sinulla tietysti voi olla. Haastattelen ensisijaisesti ja mieluiten kasvotusten, mutta kysymyksiin on mahdollista vastata myös sähköpostitse.

Syömishäiriötä sairastavien äitien osalta tutkimustietoa on olemassa hyvin vähän, ja siksi haastattelujen avulla saan arvokasta tietoa tukimuotojen kehittämistä sekä sosionomikoulutusta varten. Haastatteluvastaukset käsitellään luottamuksellisesti paljastamatta haastateltavien henkilöllisyyttä.

Mikäli haluat kertoa oman tarinasi ja kokemuksesi syömishäiriön sairastamisesta, ota yhteyttä sähköpostilla.

Yhteydenottoasi odottaen ja etukäteen avustasi kiittäen,
Suvi Yläkäs
sosionomiopiskelija
suvi.ylakas@students.turkuamk.fi

  • ylös 3
  • alas 3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat