Vierailija

Hei,

Huomasin noin kuukausi sitten sellasen pallukan peräreiässä.
Oon lukenu peräpukamasta sen jälkeen ja kattonu kuvie niistä, mut ei näytä samalta. Se on pallukka on vielä kuitenkin siinä reiän sisällä.

Se voi hyvinkin olla alkava peräpukama, mutta suurempi huoli on, että jos se onkin kasvain. Oisaisko kukaan kertoa mimmosia oireitä peräsuolen kasvaimella on? Pitäiskö huolestua tästä?

Se ei oo kipee tai mitään ja ei vuoda verta ym. Oon iältäni 26v tyttö, joten riskit sairastua peräsuolen syöpään on alhaset, mutta pelkään silti.

Kiitos paljon jo avusta

  • ylös 1
  • alas 4

Kommentit (1)

Tuskinpa on kasvain,vaikuttaisi pikemminkin peräpukamalta.Kyllä syöpäkasvaimet aiheuttavat yleensä muitakin oireita,niistä löydät tietoa vaikkapa terveyskirjaston sivuilta tai muualta netistä.Ystävältäni leikattiin suolistosyöpä,hänellä oli pitkään suolen /vatsan kanssa erillaisia ongelmia ennen toteamista,verenvuotoakin jonkin verran ja ruoka ei maittanut.Myös vetämätön olo vaivasi.Sinuna olisin huoletta,mutta oman mielenrauhasikin takia kehoittaisin käymään lääkärissä.Sitäpaitsi,kun pukama pääsee pahaksi,niin kuulemma tosi kivulias,joten tarkastuttaa kannattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat