Margariinilla ennenaikaiseen hautaa!

Vierailija

Voilla voittaa ja margariinilla ennenaikaiseen hautaan!
Eläinrasva ei todellakaan ole vaarallista. THL:lla on aihetta pyytää anteeksi Suomen kansalta. Teidän kannattaa kysyä mihin tutkimuksiin eläinrasvan vaarallisuus perustuu. Aina kun lehdessä tulee vastaan jokin älytön väite, kuten esimerkiksi, että voi tai eläinrasvaa tukkii suonet tai niitä syömällä kuolee sydänkohtaukseen, pyytäkää silloin jutun julkaisseelta lehdeltä perustelut miksi kirjoittavat juuri sillä tavalla. Jos jutussa haastatellaan jotain asiantuntijaa, pyytäkää häneltä viipymättä tietoa siitä, mihin tutkimuksiin hän perustaa näkemyksensä eläinrasvojen vaarallisuudesta.

Margariini aiheuttaa tulehdusta elimistössä (mm. suolistossa ja verisuonissa), jonka seurauksena yleinen vastustuskyky heikkenee. Lisäksi margariinit lisäävät riskiä sairastua syöpään, sydän- ja verisuonitauteihin sekä suolistosairauksiin. Tulehduksellisista suolistosairauksista uhkaa tulla kansantauti vuoteen 2020 mennessä. Tällä hetkellä suolistosairauksista kärsii n. 40 000 suomalaista. On todettu, että linolihaponkäyttö kolminkertaistaa riskin saada haavaisen paksusuolen tulehduksen. Happoahan saa rypsistä, rapsista, auringonkukkaöljystä ja margariinista.
Suolistotusairauksiin liittyy lisääntynyt syövän riski.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

THL:n tuhannet tutkimukset eläinrasvan muka haitallisuudesta kutistuivat nollaan!
http://www.koltta.com/2011/10/asiantuntijalaitosko.html

Kommentit (4)

Vierailija

Mihin sinä itse perustat väitteesi? Haluaisin tutustua niihin tieteellisiin tutkimuksiin, joilla mahdollisesti perustelet asiasi. Voisitko kertoa ne?

Vierailija
Vierailija
Mihin sinä itse perustat väitteesi? Haluaisin tutustua niihin tieteellisiin tutkimuksiin, joilla mahdollisesti perustelet asiasi. Voisitko kertoa ne?

Löytyy linkistä.

Vierailija

Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson (sd) piilottelee valtion ravitsemusneuvottelukunnan selän takana D-vitamiinin saantisuositusasiassa. Hänen tulisi vaatia valtion ravitsemusneuvottelukuntaa nostamaan suositus tutkimustiedon edellyttämälle tasolle, sillä nykyinen suositus heikentää kansalaisten terveyttä ja lisää yhteiskunnan kuluja. Suomalaiset tarvitsevat 100 mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia päivässä, etenkin nyt talviaikaan ja kun influenssa- ja flunssa-aalto uhkaa. Seerumin D-vitamiinin (S-D-25) tulee nousta 75–150 nmoliin/l, jolloin immuunijärjestelmä toimii parhaiten. Turvallisena päiväannoksena jatkuvassa käytössä yli 9-vuotiaille lapsille pidetään nyt 100 µg ja aikuisille jopa 250 µg. D-vitamiini ehkäisee ja jarruttaa monia sairauksia vaikuttamalla suotuisasti satoihin geeneihin. D-vitamiini ehkäisee masennusta ja tehostaa mm. syöpälääkkeiden vaikutusta. Syöpäpotilaan tarve on 175 mikrogrammaa päivässä ja S-D-25:n tavoitearvo vähintään 125 nmol/l. D-vitamiini vahvistaa myös ikääntyvien lihaskuntoa. Raskausajan D-vitamiini ehkäisee vauvojen virusinfektioita. Odottavan äidin D-vitamiinin tarve on yli kymmenen kertaa suurempi kuin nykyinen viranomaissuositus.

http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

Myrkytyksiä on raportoitu meijerionnettomuuksien yhteydessä. Ihmiset ovat saaneet jopa 1?000-kertaisia määriä useita vuosia. Silloin veripitoisuudet ovat olleet yli 500 nmol/l. Pitkäaikaisesta D-vitamiinin liikasaannista voi seuratamunuaiskiviä. Sitäkään ei ole kuvattu terveillä ihmisillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat