Seuraa 

Onko kellään kokemusta suolahuoneesta ja sen vaikutuksesta? :o

  • ylös 10
  • alas 13

Kommentit (6)

Olen kokeillut kerran suolahuonehoitoa. En varsinaisesti ole allerginen, mutta tukkoisuus vaivaa etenkin aamulla herätessä. Suolahuoneen jälkeen "röörit" oli auki muutamia päiviä, mutta sitten taas tilanne palasi entiiseen Olisi ehkä pitänyt ottaa useampi hoitokerta. :)

  • ylös 10
  • alas 3

Kerran olen minäkin kokeillut. Kyllä tosiaan avasi röörejä ja kirkasti ääntä. Oli sellainen "voideltu" olo limakalvoilla. Useampi kerta voisi auttaa pitempiaikaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heippa ! minä olen käynyt tuolla naapurimaassa viikon suolahuoneessa jokapäivä,olen astmaatikko,-silloin oli hengitys ihan ok. mutta palautu entiselleen muutamanpäivän jälkeen.----että se siitäkin ilosta :) :)

Onko kellään kokemusta suolahuoneesta muuhun kuin astman hoitoon? Olen kuullut siitä olevan apua myös esimerkiksi iho-ongelmiin, vaikkapa psoriakseen. Kävisiköhän se valohoidon sijaan tai sen täydentäjäksi?

Suolahuone ja muut suolan parantavaan vaikutukseen liittyvät uskomukset ovat uskomuksia eli huuhaata. Mitään näyttöä ei ole.

Ei ole huuhaata. Jos syytä on, niin suolahoito auttaa. Esimerkkitapaus: Kaksi tuttavaani, molemmat elinikäisiä tupakoitsijoita, hommasivat suolalampun kotiinsa. Polttivat lamppua muutaman tunnin illalla ja kas kummaa, lähti keuhkoista karstat irtoamaan oikein urakalla. Eivät kestäneet sitä, vaan jättivät suolahoidon, mikä minusta siis vaikutti juuri niinkuin pitikin, eli lima irtosi keuhkoputkista. Tuon ihoon positiivisen vaikutuksenkin olen kuullut, siitä minulla vaan ei ole näin ensikäden tietoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat