Voima lähtee lantionpohjasta

Kuva Shutterstock

Jos lantionpohjalihakset unohtaa, pissa saattaa lirahdella ja seksistä mennä nautinto. Treeni siis kannattaa!Lue koko juttu

Voima lähtee lantionpohjasta

Kommentit (2)

Asian hyvin tunteva

Lantionpohjan lihaksia rappeuttaa paljon huono ryhti, joka aiheuttaa painetta vatsaonteloon ja siis myös lantiokaukaloon, joka on vatsaontelon alin osa.

Paine täällä litistää suolistoa ja sisäelimiä lantionpohjalihaksia vasten, mikä heikentää niiden kuntoa ja nestekiertoa.

Erittäin tehokas ja hyvä keino torjua tätä on istua keinuvalla ja keskiraollisella satulatuolilla, mikä muutenkin aktivoi lantionpohjalihaksia ja jonka kanssa voi sujuvasti vaikka käyttää vaginan sisäistä jumppavälinettä osan aikaa päivästä.

  • ylös 61
  • alas 61
Muokattu
klo 23:13 | 17.8.2020

No no. Juttu syylistyi seksismiin, sillä siinä lantionpohjajumpaa suositeltiin vain naisille. Miehetkin tarvitsevat hyviä lantionpohjalihaksia pissan pidättämiseen ja tärkeän erektion ylläpitoon.

Lantionpohjalihaksista ja niiden kunnottumuudesta aiheutuvista vaivoista pitäisi ilman muuta keskustella yleisesti ja avoimesti sekä myös miesten ja naisten kesken. 

Näin luonnollisuus, hyvät kokemukset, tasa-arvo, ennaltaehkäisy ja seksuaaliterveystieto leviäisivät ja koituisivat laajempien joukkojen eduiksi. 

Veli-Jussi "Vessi" Jalkanen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat