huijaankovaien

taustaa

-2tyypin Diabetes todettu vuosi sitten.arvit silloin jotain oliko 7-8 välillä pitkä paasto sok.arvot.
-arvot eivät IKINÄ ole olleet mitattaessa(edes toteamispäivänä yli 9,jos sitäkään edes
-painoa lähtenyt noin 15 kg diab.toteamispäivästä
lääkehoitona ollut metforem500 mg. 2tabl.aamuisin ja 2 illalla,eli 4tabl/päivä

Nyt kävin noin viikko sitten juttelemassa terv.hoit kanssa.että,jos lääkitystä voisi ainakin pienentää,sillä arvoni ovat olleet hyviä. 5.1-5,7 välillä aamuisin, ennen aamiaista ja lääkkeitä.
myös aterioiden jälkeen ollut ihan ok,sillä kertaakaan ei ole menny 8,.onkohan mennyt edes yli7?

ONGELMA:VERIKOE/pitkä verensokeri.ym arvoja OLISI 20.11.2018.MUTTA:

Söin viikko sitten pizzeriassa pizzan.silloin en tiennyt vielä että verikoe tulossa.
Ja pe mennessämme lappiin,söin mäkkäri hamppariaterian,sekä eilen lapsen synttäreillä HIUKAN kakkua jne,tarjottavaa.

kuinkahan nuo mahtaa vaikuttaa pitkäaikaiseen verensokeri arvoon???
olen liikkunut runsaasti viime aikoina. yhden päivän aikana 10km ja tänään 4km lenkin aamusta.ehkä illasta käyn vielä kävellen lenkillä,jos jaksan.sekä ma meen ryhmäliikuntaan.
aion myös syödä kasvispainotteista ruokaa ma iltaan saakka,jolloin paasto alkaa,enkä tietenkään herkuttele.mutta jos miettii tiistaita,niin ehtiikö nuo liikunnat auttaa nimenomaan pitkään verensokeriin?vai onko toivo jo menetetty?että pitkä verensok.olisi huono kokeissa,tuon herkuttelun vuoksi?

mietin,että jos ottaisin vaikka iltaisin tuplaannoksen metforemia? tai vaikka tiistai aamuna normaalit lääkemäärät,MUTTA ENNEN LABRAA??näkyisikö huijaus kokeissa?entä ehtisiko vaikuttaa pitkään verensok,positiivisesti.PIKASET VASTAUKSET,KIITOS

  • ylös 9
  • alas 11

Kommentit (3)

Usko minua

Hei! Järjetöntä ajatellakkaan huijaavansa. Miksi ihmeessä? Sokeriarvot ovat pielessä jos ne on pielessä, mikäli haluaa ettei ne ole on syytä ottaa diabetes vakavasti ja elää sen mukaan. Miten sinua voisi auttaa huijaus? Koko lähtötilanne ajattelussasi on väärä. Et voi mitenkään onnistua ellet halua ymmärtää sairauttasi. Sinun on luovuttava niistä ruuista mitkä diabeetikolle on haitaksi, keskityttävä pitkäjänteiseen ruoka- ja elämänremonttiin. Ja lopputulema on se, ettet menetä mitään  hyvää elämästäsi jättämällä ruokailustasi pois ne ruuat mitkä eivät sinulle sovi vaan saat niiden tilalle kaikenlaista hyvää ja terveellistä ruokaa. 

Ei pizza silloin tällöin tai muukaan pitkäaikaisessa sokeriarvossa vaikuta mitenkään erityisesti. Vaikuttaa siltä, että sinun kohdallasi on muutakin ja jatkuvaa häikkää ruokatottumuksissasi tai diabeteksesi on jo muuttunut pahemmaksi ja tarvitset tosi järeät toimet pysyäksesi kunnossa.

Joten ota nyt lusikka kauniisti käteesi, hoida terveyttäsi , ja unohda huijaukset tai olet kohta vakavasti sairas. Haluatko joutua johonkin amputaatioon vain siksi, että haluat huijata ja keksit selityksiä. Hyväksy sairautesi, elä sen mukaan terve, rikas ja pitkä elämä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
älä huijaa

Mitä ihmettä sinä edes ajattelet tekeväsi, ylimääräisiä annoksia lääkettä, kaikenlaista ihme touhua. Aivan syyntakeetonta jo ajatuksen tasollakin saati käytännössä. Minkä ikäinen ihminen sinä oikein olet? Olen kyllä huolissani tuosta sinun touhusta! Kertomassasi ei ole mitään järjenhiventäkään. Mene nyt sinne kokeeseen niin näkee miten huonosti tai hyvin sinun asiasi ovat ja sen mukaan syö kiltisti sinulle määrätyt lääkkeet. Onneksi olet edes jotain tehnyt terveytesi hyväksi mutta jotain tuosta sinun ymmärryksestä puuttuu. Oliskohan hyvä jutella jonkun kanssa, etsi jotain vertaisseuraa, joka saisi sinut ymmärtämään ettei diabetesta hoideta huijaamalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat