Yöpaita

Nyt alkoi kuumat aallot öisin. Herään ahdistavaan hikoiluun 2-3 kertaa yössä. Kahvia yritän vähentää neljästä kupista yhteen, vältän alkoholia ja aloitan lekkeilyn, kun hiihtokausi loppui. Onko teillä muita konsteja, millä aaltoja voisi vähentää. Kävin jo lääkärillä hakemassa reseptin hormoonihoitoon, mutta kokeilen muita konsteja. Nimittäin kuukautiset tulisi taas takaisin, kun just pääsin niistä 40 vuoden jälkeen eroon. Ja maksaläiskien määrä lisääntyisi, mitä en myöskään halua. Eli katsotaan kuinka paljon yöt alkaa olla yhtä painajaista, sitte kyllä aloitan hoidot. Millä konsteilla muut olette saaneet kuumia aaltoja vänenemään?

  • ylös 14
  • alas 12

Kommentit (2)

Vuodet vierii

Kohdunpoisto auttaa. Multa poistettiin eikä tullut vaihde vuosia. Ei hikoilua eikä muitakaan oireita.Kannattaa kysyä gynekoloogilta asiasta tarkemmin.

Vierailija

Minulla on auttanut kuumien kylpyjen ja kuumien juomien välttely päiväsikaan. Mutta yö on hikoilu on kauheaa. Joskus oon huomannut, kun ottaa tulehduskipulääkkeen yöksi, niin hikoilu ei oo niin voimakas. Vai eikö siihen herää. Mutta niitäkään ei voi napsia kun harvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat