Seuraa 

Saan joka kerta pitkäkestoista ärsytystä ihokarvojen höyläämisen tai pinseteillä nyppimisen jälkeen. Puhdistan ihon alkoholiliuoksella ennen ja jälkeen toimenpiteen, mutta se ei auta asiaa. Miten ihokarvat saisi siistittyä hellävaraisesti?

  • ylös 4
  • alas 5

Kommentit (1)

Lämmin vesi ja saippua riittävät ihon pesuun ja pehmittämiseen ihokarvojen ajelun yhteydessä. Vedellä ja saippualla pehmitetyn ihon ajelu sujuu helpommin, tietenkin myötäkarvaan.

Hellävaraisin kaveri höylälle on ehdottomasti perusvoide. Iho taputellaan höyläämisen jälkeen kuivaksi ja annetaan rauhoittua. Muuta rasvaa et ihollesi sillä kertaa tarvitsekaan.

Pinseteillä nyppiminen, epilaattori tai vahaliuskat nyppäisevät karvat pidemmäksi aikaa. Ihon punoitus muutama tunti karvanpoiston jälkeen on normaalia. Ihon kannattaa antaa toipua rauhassa toimenpiteen jälkeen ilman paksuja rasvoja tai ärsyttävää alkoholia.

Mikäli iho kaikesta huolimatta protestoi höyläystä tai karvojenpoistoa, voisi laserhoidosta olla apua. Itse toimenpide ei pahemmin satu, mutta hoitokertoja voi tarvita useamman. Lisäksi toimenpide on kallis.

Vastaajana farmaseutti, estenomi Päivi Kousa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat