Apua unettomuuteen

Nukkuminen voi vaikeutua ja kehittyä unettomuudeksi isojen elämänmuutosten jälkeen. Kun työ muuttuu, kun syntyy lapsi tai kun asuinpaikka vaihtuu.Lue koko juttu

Apua unettomuuteen

Kommentit (4)

Erittäin hyvä kirjoitus. Unettomuuteen ei liene kukaan ole kuollut. Ja kyllä ne ajatukset kuin huolet näyttävät siirtyvän unen laatuun. Tiedostaminen, mlhin kirjoituskin viittaa on puolivoittoa päästä yhä parempiin yöuniin. "unigäiriöinen"

  • ylös 17
  • alas 18

Keski-iässä nukkumiseni on parantunut huomattavasti testosteronikorvaushoidon myötä, samoin kuin mielialani.

Lisäksi on turha pitää hoidettavia asioita, erityisesti työasioita päässään pyörimässä. Niistä kannattaa pitää listaa, jota sitten yliviivaa ja täydentää tarpeen mukaan.

Eikä enää kahvia illansuussa.

Yli sata vuotta vanhassa lääkärinkirjassa, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista, lääkäri kertoo, ettei tiedä yhtään ihmistä, joka tehtyään päivän ruumiillista työtä raittiissa ilmassa, kärsisi unettomuudesta. Se kertoo jotain liikunnan ja raittiin ilman tarpeellisuudesta.

Nykyään nukun kuin tukki.

 

  • ylös 25
  • alas 34
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paras eteerinen öljy unettomuuteen on ehdottomasti laventeli. Myös Setripuu toimii loistavasti. Hanki kuitenkin laadukkaita öljyjä. Marketti tuoksut eivät sisällä riittävästä vaikuttavia ainesosia. Minä olen hankkinut täältä https://eteerinen.mycashflow.fi

  • ylös 26
  • alas 19

Jännitin lähtöä Turkkiin viikon  lomamatkalle; miten selvitään 2,7 vuotiaan ja 8kk ikäisten lastenlapsien kanssa.Lento lähti sunnuntai-iltana suomesta ja yöllä 5.00 oltiin hotellilla Turkissa sidessä.Siitä alkoi valvominen jota kesti koko viikon seuraavana sunnuntaina-iltana oltiin suomessa.Sen jälkeen sitte nukuttikin viikon verran. Ei olis kannattanu stressata mutta,minkä se koira karvoille voi.Lapset nukkuvat yöllä tosi hyvin ilmastoidussa huoneessa,niillä ei ollut koko aikana mitään hätää.

  • ylös 21
  • alas 24

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat