Kommentit (6)

Voi kun täällä Suomessa olisi pakko-oireiseen häiriöön keskittyviä/erikoistuvia yksiköitä,joissa voisi mahdollisesti saada intensiivistä 24 h/päivässä altistusterapiaa esim. muutaman viikon ajan niin,että rituaaleista pyrittäisiin KOKONAAN eroon!Sellaista tarvitsisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

http://www.vauva.fi/keskustelu/2918341/mangoketju-taas-poistettudante-ka...

En jaksa lukea tuosta linkistä kuin otsikon, mutta tuommoisia on tehty vauvalle blogisteista satoja.
Niissä on yleensä valtavasti sivuja ja peukkuja.

Yläpeukkuja sataa jopa yksityisyyden rikkomisesta. Joku väitti kerran soittaneensa läpi yhden blogistin kaikki piirit ja mustamaalanneensa tätä.

Minusta nuo ovat hyvin sairaita pakkomielteisiä ihmisiä.

Joku on aloittanut tuon jauhamisen ja blogistien vainoamisesta on tullut normaalia, kukaan ei kyseenalaista.

Sairaimmat , ilkeimmät, sadistisimmat, rumimmat ihmiset joita tiedän, osoittavat jotain toista sen sijaan että miettisivät miten rumia siaäisesti he itse ovat

Seronami

Onko jo,vai onko mahdotonta järjestää jotain tuki-ja vertaisryhmiä pakko-oireista kärsiville?P aniikkihäiriöisille ja monille muille jostain hankalasta oireesta kärsiville on jo löydetty,järjestetty ryhmätapaamisia.Paikkakuntana Turku,hienoa olisi jos olisi vielä nuorille ja työiässä oleville,vaikka ei pystyisi työhön.???

Pikkuasioihin ei maailma kaadu

Pakko-oireet ovat tietenkin pieni paha, kun on kyse vaikkapa fyysisestä väkivallasta. Kuitenkin omien kokemusteni perusteella yhdistän oireet voimakkaasti itsekkyyteen ja välinpitämättömyyteen. Omien oireiden takia ollaan valmiita valjastamaan. vaikkapa omat lapset tarkastamaan menikö ovi lukkoon monta kertaa, avaamaan ovet äidin puolesta tai joka ilta tarkastamaan liesi, silitysrauta, radio ja taas, että ovi on lukossa. Ei haittaa vaikka lasta pelottaa mennä pimeään keittiöön ja eteiseen, asiat on hoidettava tai tapahtuu kamalia asioita. Näin minulle lapsena hoki oma äiti. Hän ei koskaan edes yrittänyt hakea apua omiin oireisiinsa vaan yritti jopa suoraan siirtää ne minuun. Onneksi itse tajusin hakea nuorena aikuisena apua ja sain kuin sainkin pääni kuntoon. Näenkin pakko-oireet lähinnä itsekkään ihmisen tapana tehdä itsestään numero ja manipuloida ympäristöään maalaamalla piruja milloin mihinkin. Hyvät ihmiset, jos teillä on pakko-oireita, hakekaa niihin apua, lopettakaa läheisenne elämän vaikeuttaminen niillä. Karmea lapsuusmuisto: herään siihen kun äiti vauhkona tivaa minulta, ethän jättänyt valoja palamaan, mene katsomaan! Olen jo nukkumaan mennessä selittänyt n.5 kertaa, kuinka olin sammuttanut kaikki valot tai en ollut laittanut niitä päälle ollenkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat