Siedätystä ruoka-allergiaan

Siedätystä ruoka-allergiaan

Lievää allergiaa sairastavat voivat itsekin antaa sietokyvylleen puhtia maistelemalla entistä kiellettyä ruokaa suupalasen kerrallaan.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Voi apua. Kertokaas nyt sitten ja äkkiä, mitä sellaisia ravintoaineita viljassa on, mitä muualta ei saa? Ei nimittäin mitään. Gluteeni ei edistä kenenkään terveyttä millään tavalla. Koko juttu on taas lääke- ja leipäteollisuuden maksettu mainos. Tai sitten arvon asiantuntija on täysin pihalla ruoka-aineiden ravintosisällöistä ja terveysvaikutuksista. 

ja se piti vielä sanomani, että elän varsin helposti ilman gluteenia, mutta katkaravuista luopuminen kirpaisisi! Eli ei pitäisi esittää omia mielipiteitään yleisinä totuuksina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voinko siedättää sitruunaa, limee, pähkinään ja omenaan kuinka? Jos syön kyseisiä niin kasvoilani lähtee nahka ja pähkinä aiheuttaa nielun turvotuksen...,

Köyhyyseläkeläiset

Siedätys ei auta, jos on vakavia ruoka-aineallergioita. Yritetty on. Eikä vakavasti sairailta esim. autoimmuuni-reuma-ym kroonikoilta, pitäisi vaatia "lääketieteellisiä perusteita- ja todistuksia" siitä, mikä on hyvin laaja-alaista, herkkää ja vaikeaa ruoka-aineiden allergiaa, kun olemattomilla köyhyyseläkkeillä, ei ole varaa käydä missään testeissä. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat