Kommentit (15)

Miialata meikkio pois ja hiuksiin joko uimalakki tai hiukset kasteltava. Nyt kaikki meikkien rasvat ja hiutenhoitoaineet liukenevat uima-altaaseen. Tuolla lailla tulijat pitäisi käännyttää suihkuun. Kun tämä on opetusvideo, pitäisi sitä suuremmalla syyllä opettaa ihmisiä toimimaan oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suihkun kautta altaaseen on tuttu juttu niin Miialle kuin meille kuvausryhmäläisille täällä toimituksessa, mutta kuvausmeikin kohdalla teimme silti tietoisen poikkeuksen. Mutta kiitos kommentista, kiva, että videota katsotaan!

T. toimitus

Itse en viitsinyt katsoa loppuun saakka videota juuri tuon meikkiasian vuoksi. Uimahalleissa on tosi törkeää, jos joku tulee meikeissä altaaseen. Tämä video on todella huono esimerkki asiasta.

Oliko Miian asento oikein? Näytti ylävartalo olevan aikalailla etuviistoon. Luin juuri ohjeesta, josta tähän juoksukouluun oli linkki, että pitää olla pystyasennossa niin, että leuan alle tulee pieni kaksoisleuka. Itsekin harrastan vesijuoksua ilman vyötä ja yritän koko ajan muistaa olla suorassa. Kaksoisleuka on kyllä jo omasta takaa, et pitäs varmaan kolmoisleukaa yrittää. Meikki oli kyllä tosi raju, ettei suorastaan näyttömösellainen. Aika oudolta näytti uimahalliympäristössä, mut video oli ihan hyvä, väline-esittely oli valistava. 

Miiaa en moiti, hänhän tekee työtään ja hyvin tekeekin. Mainosvideo? Kun vesijuoksukouluna markkinoidaan, kyllä tekniikkapuoli siinä tärkein on. 

Vierailija

Kiitos hyvästä videosta!

Kuinkahan sen saisi katsomaan nekin "vesipedot", jotka etenevät vesijuoksuradalla vyö kainaloissa puoliuiden ja meihin "hitaisiin" (=oikein juokseviin) murhaavia katseita luoden?

Mutta sopu sijaa antaa! Vesijuoksu on kivaa ja hyödyllistä.

Justiinsa oli hyvä mainos! Mietitty on aloittamista. Jotenkin aristuttaa, kun kuulee juttua muilta kuinka ahdasta siellä altaassa on ja kuinka vihaista porukkaa, jos ei heti ala homma luonistamaan.  Menen joka tapauksessa... ja siihen omaan tahtiini, kun opettelen.

Vierailija

Joo asento on täysin väärä.

  Just tällaisten asioiden takia tuntuu kurjalta mennä opettelemaan. Eikös se Miiakin vähän niin kuin opetellut? Näkeekö ittensä vedessä niin hyvin, että on varma asennosta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat