Monet elintarvikkeet sisältävät asetaldehydiä pitoisuuksina, jotka ylittävät turvarajan 10–100 -kertaisesti Asetaldehydi syntyy tuotteeseen esimerkiksi valmistamisen yhteydessä (esim. käymisprosessi) tai sitä saatetaan tuotteeseen lisätä sen maun ja tuoksun parantamiseksi. Eniten asetaldehydiä kertyy ruoansulatuskanavana tuotteesta, joka sisältää sekä alkoholia (< 2,8 %) ja asetaldehydiä. Toistaiseksi elintarvikkeiden asetaldehydipitoisuutta ei tarvitse ilmoittaa. Voit sitä kuitenkin tiedustella. Asetaldehydiä sisältäviä elintarvikkeita (määrät vaihtelevat): jogurtit, hedelmämehut, hedelmäsoseet (jopa vauvoille tarkoitetut), säilötyt vihannekset, soijakastikkeet, etikkatuotteet.
Valitettavasti hapankaali taitaa sisältää asetaldehydiä vaikka en ole kuullu että olisi tutkittu joten määristä ei voi sanoa mitään. Jos syö hapankaalia kannattaa ehkä napata Acetiumi,. Acetiumia poistaa suurimman osan asetaldehydistä ja ehkäisee esim krapulaa ja uusimpien tietojen mukaan jopa migreeniä. Onko kellään kokemuksia Acetiumista ja erityisesti migreenin ehkäisynä?
Ei sitä superkallista "lääkettä", vaan n-asetyyli-kysteiiniä (NAC). Ja 100% jauheena, eikä minään lisäainetabuina. On 1/20 Acetiumin hinnasta, jonka ainoa vaikuttava aine on NAC. Muodon vuoksi on pitänyt sotkea jotain sekaan, kun aminohappoja ei voi patentoida.
Tai ota pelkkää glutationia. Tosin siitä ei maailmalla päästä yksimielisyyteen, että pystyykö elimistö hyödyntämään sitä vai ei.
Monet elintarvikkeet sisältävät asetaldehydiä pitoisuuksina, jotka ylittävät turvarajan 10–100 -kertaisesti
Asetaldehydi syntyy tuotteeseen esimerkiksi valmistamisen yhteydessä (esim. käymisprosessi) tai sitä saatetaan tuotteeseen lisätä sen maun ja tuoksun parantamiseksi. Eniten asetaldehydiä kertyy ruoansulatuskanavana tuotteesta, joka sisältää sekä alkoholia (< 2,8 %) ja asetaldehydiä. Toistaiseksi elintarvikkeiden asetaldehydipitoisuutta ei tarvitse ilmoittaa. Voit sitä kuitenkin tiedustella.
Asetaldehydiä sisältäviä elintarvikkeita (määrät vaihtelevat): jogurtit, hedelmämehut, hedelmäsoseet (jopa vauvoille tarkoitetut), säilötyt vihannekset, soijakastikkeet, etikkatuotteet.
kuuluuko hapankaali näihin tuotteisiin?
Valitettavasti hapankaali taitaa sisältää asetaldehydiä vaikka en ole kuullu että olisi tutkittu joten määristä ei voi sanoa mitään. Jos syö hapankaalia kannattaa ehkä napata Acetiumi,. Acetiumia poistaa suurimman osan asetaldehydistä ja ehkäisee esim krapulaa ja uusimpien tietojen mukaan jopa migreeniä. Onko kellään kokemuksia Acetiumista ja erityisesti migreenin ehkäisynä?
Acetium toimii siskolla hyvin migreeniin. Toisella tutulla on jopa toiminut Horton päänsärkyyn, tuohon ei oikein tahdo löytyä muuta lääkettä.
Uskon hapankaaliin, mutta kyllästyn siihen parissa viikossa.
Eikös kaikissa jugurteissa ole syöpää aiheuttaa ainetta.
Ei sitä superkallista "lääkettä", vaan n-asetyyli-kysteiiniä (NAC). Ja 100% jauheena, eikä minään lisäainetabuina. On 1/20 Acetiumin hinnasta, jonka ainoa vaikuttava aine on NAC. Muodon vuoksi on pitänyt sotkea jotain sekaan, kun aminohappoja ei voi patentoida.
Tai ota pelkkää glutationia. Tosin siitä ei maailmalla päästä yksimielisyyteen, että pystyykö elimistö hyödyntämään sitä vai ei.
Psilosybiini on paras lääke hortonin syndrooman hoidossa.