Kommentit (3)

Vierailija

Monet elintarvikkeet sisältävät asetaldehydiä pitoisuuksina, jotka ylittävät turvarajan 10–100 -kertaisesti 
Asetaldehydi syntyy tuotteeseen esimerkiksi valmistamisen yhteydessä (esim. käymisprosessi) tai sitä saatetaan tuotteeseen lisätä sen maun ja tuoksun parantamiseksi. Eniten asetaldehydiä kertyy ruoansulatuskanavana tuotteesta, joka sisältää sekä alkoholia (< 2,8 %) ja asetaldehydiä. Toistaiseksi elintarvikkeiden asetaldehydipitoisuutta ei tarvitse ilmoittaa. Voit sitä kuitenkin tiedustella.
Asetaldehydiä sisältäviä elintarvikkeita (määrät vaihtelevat): jogurtit, hedelmämehut, hedelmäsoseet (jopa vauvoille tarkoitetut), säilötyt vihannekset, soijakastikkeet, etikkatuotteet.

 

 

 

kuuluuko hapankaali näihin tuotteisiin?

 

 

Vierailija

Valitettavasti hapankaali taitaa sisältää asetaldehydiä vaikka en ole kuullu että olisi tutkittu joten määristä ei voi sanoa mitään.  Jos syö hapankaalia kannattaa ehkä napata Acetiumi,. Acetiumia poistaa suurimman osan asetaldehydistä ja ehkäisee esim krapulaa ja uusimpien tietojen mukaan jopa migreeniä. Onko kellään kokemuksia Acetiumista ja erityisesti migreenin ehkäisynä?

Vierailija

Acetium toimii siskolla hyvin migreeniin. Toisella tutulla on jopa toiminut Horton päänsärkyyn, tuohon ei oikein tahdo löytyä muuta lääkettä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat