Nivelrikko tykkää liikkeestä

Nivelrikkoa voi ehkäistä tai ainakin siirtää vuosilla eteenpäin. Pysyäkseen terveinä nivelet tarvitsevat virikkeitä, siis liikuntaa. Se auttaa jo sairastunuttakin pitämään kivut kurissa.Lue koko juttu

Nivelrikko tykkää liikkeestä

Kommentit (11)

Minulla on nivelrikon kivunhoitoon ja nivelten liikkuvuuteen auttanut todella hyvin apteekeissa myytävä Artile juotava neste 1purkki/päivä .

Enää ei särkylääkeitä tarvitse syödä ja vatsakin tykkää..

liikunnallinen mies 50 V

 • ylös 25
 • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Lääkäriin tulee varata aika heti". Äidilläni on nivelrikkko ja kärsin oireista itsekin. Varasin ajan lääkärille ja niveliä kuvattiin. Löytyi alkavaa nivelrikkoa. Ohjeet oli kiitos ja näkemiin. Miksi siis piti varata aika lääkärille??

 • ylös 86
 • alas 32

Itselläni toisenasteen nivelrikko polvessa. Liikun todella paljon.. otan säännöllisesti ns. kukonhelttauutepiikkejä polveen. Nyt on tullut vielä parempi valmiste ei tarvitse ottaa kuin yksi piikki, maksoi yksityisellä vajaat 300 euroa.

Löydät netistä tietoa asiasta.

 • ylös 21
 • alas 20

Nykyään vallalla oleva idioottimainen periaate "Kipujen kanssa pitää vaan oppia elämään ja hyväksyä ne" takaa sen, että nivelrikkoinen ei koskaan tule saamaan hoitoa. Nivelrikko on niin yleinen vaiva, että lääkärit eivät ole halukkaita paneutumaan sen parantamiseen. Hoitoa on alettava vaatia. Paraneminen on mahdollista, jos tahtoa viranomaisilta riittää. Tässä yksi esimerkki:  " Vastoin suomalaisessa terveydenhuollossa esiintyvää uskomusta, nivelrikosta voi kuntoutua. Nivelrikon käypähoitosuosituksissa tavoitteena ei ole kuntoutuminen, vaan kivun lievitys ja leikkausen siirtäminen. Tästä syystä hoitomenetelmät rajoittuvat kipu- ja tulehduslääkkeisiin, painon hallintaan ja lihasten vahvistamiseen. Medilife klinikoilla on ollut käytössä hoitokonsepti, jossa määritellään nivelen kunto ja tarvittavat kuntoutustoimenpiteet. Nivelrikon kuntoutuksessa tärkein tekijä on nivelen rustokudoksen kunnon palauttaminen. Tällöin myös nivelen kivuton toiminta palautuu." Jne. Ei muuta kuin hoitomenetelmät uusiksi ja nivelet terveiksi!

 

 • ylös 67
 • alas 51

Jos ravintoaineiden saanti syystä tai toisesta heikkenee, kudoksen hajoaminen voittaa uudistumisen ja kudos alkaa haurastua. Kansanomaisesti tätä kutsutaan elimistön "kulumiseksi".

 

Mutta tämähän ei sovi lääketeollisuudelle. He tekevätkaikkensa, jotta lääkekauppa käy.

 • ylös 30
 • alas 29
mummu

Moniko lääkäri on saanut koulutuksen yhteydessä vaihtoehto hoito ohjeita?
Provision mahdollisuus lääketeollisuuden osalta myöskin on kiinnostunut.
.Näin kerran kaapin (lääkärin huoneen )paljon näytteitä josta sain maksuttoman lääkkeen. ..

 • ylös 11
 • alas 17
Vierailija

Minä uskon, että lääkärit siirtävät leikkausta mahdollisimman kauaksi, sillä leikkaukset eivät ole koskaan riskittömiä. Itsekkin olen kyllä sillä kannalla, että omalla nivelellä mahdollisimman pitkään. Liikkumalla ja terveellisillä elämäntavoilla leikkausta voi siirtää jopa useimmilla vuosilla. Toisekseen nuorille ei mielellään tehdä keinonivelleikkausta, koska uusinta leikkaus on mahdollisesti edessä, ja uusintaleikkaus voi olla paljon haastavampi kun ensimmäinen leikkaus.
En usko, että lääkärit eivät pahuuttaan leikkaa,
kyllä he osaavat arvioida tilanteen milloin leikkaus on ajankohtainen.
Itselleni jouduttiin tapaturman seurauksena laittamaan keinonivel, mutta huono liikkuminen ja lepokivut kestivät 15v. Mutta oli paljon hyviäkin jaksoja, enkä itse ollut halukas niin suuren leikkaukseen. Lopulta leikkaus jouduttiin kuitenkin tekemään, ja ikääkin oli tarpeeksi, että tuskin uusintaleikkausta tarvitaan, elle mitään yllättävää satu, koskaanhan ei tiedä. Mutta toivotaan parasta.

 • ylös 11
 • alas 12
Vierailija

Youtubessa on videoita ja siellä tilastoja uusintaleikkauksista.Mitä vanhempana ihminen leikataan sitä epätodennäköisempi uusintaleikkaus. Keinonivelellä ei voi harrastaa urheilua vaan sen tarkoitus on mahdollistaa normaali eläminen, asiointi jne.

 • ylös 13
 • alas 12

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat