Vatsavaivoja voi hillitä

Vatsavaivoja voi hillitä

Eilen vatsani oli pinkeä eikä suostunut yhteistyöhön. Tänään se käyttäytyi ihan normaalisti. Mikä voi olla toiminnallisten vatsavaivojeni syy?Lue koko juttu

Kommentit (4)

Viljat ja/tai maitotuotteet pois 4-8 viikoksi. Kokeile kumpi oireet aiheuttaa. Voi olla, että kumpikaan ei sovi.

Jos jopa kolmasosa suomalaisista kärsii vatsa- ja suolisto-oireista tai muista ongelmista joissa viljojen välttäminen auttaa, niin sinä voit olla niistä yksi. Lisäksi viljojen gluteiini (vehnä, ruis ja ohra), peruna sekä maito tuottavat limaa elimistöön, joka pahentaa allergioita, astmaa, infektioita, lasten korvatulehduksia ja reuman oireita.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä suolisto-oireisiin, allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

Uskomatonta paskaa, että vatsavaivoista kärsivälle suositellaan täysjyvää, joka juuri on useissa tapauksissa koko ongelman aiheuttaja!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä. Myöskään liukenematonta kuitua ei pitäisi suositella, sillä se todennäköisesti vain pahentaa tilannetta, jos ongelmana on ripuli. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat