Pelasta parisuhde vaikka yksin

Vain itseään voi muuttaa, mutta muuttaako se toista. Testasimme, voiko parisuhteen pelastaa yksin.Lue koko juttu

Pelasta parisuhde vaikka yksin

Kommentit (3)

Sami 43v

"Pyysikö miehesi anteeksi sitä, että teki virheen? Ei minun mielestäni sinulla ollut velvollisuutta pahoitella purkaustasi, jos miehesikään ei pahoitellut mokaansa."

Tuo on niin keskenkasvuisen näkemys että on pakko ainakin kyseenalaistaa ainakin 'pariterapeutin' ikä ja sen myötä elämänkokemus neuvoa ketään parisuhde asioissa jos ei myöskin kyky toimia minkäänlaisena neuvojana ylipäänsään.

Jos on syytä olla pahoillaan niin silloin se tule osoittaa anteeksi pyytämällä siitä riippumatta että odottaako toisen tekevän sen toinen ensin vai ei.

 Anteeksi pyynnön tulisi aina olla vilpitön ja jos se on niin sillä ei pitäisi olla mitään väliä että kuka sanoo ensin anteeksi ja jos koet että toisen pitäisi niin silloin voit olla aina itse fiksumpi ja mennä edellä ja näyttää mallia niin todenäköisesti se toinenkin osapuoli ottaa siitä opikseen ja rohkaistuu olemaan joskus tulevaisuudessa se kuka pyytää ensin anteeksi.

Aivan järkyttävän huono neuvo että jos toinen ei ole pahoillaan niin sinäkään ET OLE VELVOLLINEN.

 Et ehkä ole velvollinen mutta millainen suhde on sellainen että toimitaan sen mukaan että mihin koetaan olevansa velvoitettu.

Olen pahoillani karkeasta ilmaisustani mutta koen että mikään muu ei oikein kuvaa tarpeeksi vahvasti mitä itse ajattelen moisesta neuvosta.

VOI VITTU MITÄ PASKAA!

Ja koettapaaka kuvitella vielä millaiselta sovinismilta tuo kuulostaisi jos miehet neuvoisivat toisiaan tuolla tapaa kun he yrittäisivät yksin pelastaa parisuhdettaan...

  • ylös 44
  • alas 21
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lemppu 47v

No vähän samoilla linjoilla olen.
Itse olen ikionnellinen ja parisuhde on alkanut ollessani 16v.
Kysykää miten meillä... jos jotakuta kiinnostaa suhde jossa rakkaus ja intohimo ovat kasvaneet ajan saatossa ja kasvavat edelleen.
Tunnen itseni niin etuoikeutetiksi. En kuitenkaan pidä tätä lahjaa itsestäänselvyytenä , vaan yritän tehdä sen eteen kaiken mitä vain osaan ja ymmärrän tärkeäksi! Olen niin kiitollinen!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat