Vierailija

 
JUJUBE, jota sanotaan myös kiinalaiseksi taateliksi ja punaiseksi taateliksi, tunnettiin Kiinassa jo kauan aikaa sitten. Sitä on käytetty kiinalaisena lääkkeenä ja terveysruokana yli 2500 vuotta.

Kiinalaisen sanonnan mukaan kuusi jujubea päivässä säilyttää terveyden ja nuorekkuuden koko eliniän. Jujubea nimitetään “luonnon vitamiiniksi”. Siinä on C-vitamiinia 70-80 kertainen määrä verrattuna greippeihin ja appelsiineihin ja siinä on myös A-, B1- ja B2-vitamiinia, proteiinia, kalsiumia, fosforia, rautaa ja magneesiumia. Jujuben sanotaan myös lisäävän valkosolujen määrää, mikä parantaa immuniteettia, ja alentavan kolesterolia. Antioksidanttien tapaan niiden uskotaan tukahduttavan syöpäsoluja. Jujuben sanotaan myös auttavan monissa vaivoissa ja sen sanotaan myös estävän sappikivien syntymistä. Fosfori ja rauta ovat tärkeitä osteoporoosin ja anemian ehkäisyssä. Tätä moniravineista jujube -hedelmää pidetään Kiinassa terveysvaikutteisena. Niinpä Kiinassa erityisesti naiset pitävät jujubesta, koska sillä uskotaan olevan vaikutusta kauneuteen ja terveyteen.

Tuore jujube -hedelmä on vihreä ja raikas kuin omena, mutta paljon pienempi. Se kuivuu luonnollisesti, kun se jätetään puuhun. Kuivuttuaan se tulee punaiseksi ja makeaksi. Se säilyy huoneenlämmössä yhden vuoden.

Jujubesta on monia eri lajeja. Xingjiang -jujuben uskotaan olevan paras, koska siellä lämpötila on korkea, päivät ovat aurinkoisia ja yöllä on viileää. Sen vuoksi Xingjiang -jujube on makeampi kuin muualla kasvaneet. Tärkein asia on kuitenkin se, ettei Xingjiangissa ole saasteita.

Me tuomme Pohjoismaihin Xingjiang -jujubea, parasta hedelmää parhaimmalta alueelta.

Oy Nordic-Asia Consulting Ltd,

Sähköposti: jujube11@163.com

  • ylös 20
  • alas 13

Kommentit (3)

Sain tilaisuuden maistaa näitä JUJUBE-taateleita. Olivat mielestäni parempia kuin mitkään muut Suomessa myytävät kuivatut hedelmät. Niitä riitti syötäväksi viikon verran ja olo tuntui todella hyvältä. 

Siihen vaikutti varmaan myös se, että olin nähnyt niiden tuoteselosteen ja tiesin, että niissä on paljon vitamiineja ja hivenaineita. Varmasti asiaan vaikutti myös se, että näkemäni viranomaisasiakirjan mukaan tuotteet oli Suomessa viranomaisten toimesta tutkittu, eikä tutkimus antanut aihetta mihinkään huomautuksiin. 
 
Suosittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat