Vyöhyketerapia, homeopatia ja muut vaihtoehtohoidot - hyötyä vai haittaa?

Vyöhyketerapia, homeopatia ja muut vaihtoehtohoidot - hyötyä vai haittaa?

Auttaisiko vyöhyketerapia, homeopatia tai vaikkapa kuusenhavu-uute - lupaavatko ne jo liikaa? Jos niin sanotut luontaishoidot ja vaihtoehtohoidot kiinnostavat, neuvottele ensin lääkärisi kanssa. Kaikki luonnolliseksi mainostettu ei ole vaaratonta.Lue koko juttu

Kommentit (13)

Homeopatian toimivuudesta on kyllä tehty moniakin tutkimuksia ja siitä voit lukea: Terveyspalvelu, Homeopatia, Akupunktio sivuilta. Sieltä voi käydä tarkistamassa asian!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pistäkääs joku tähän edes yksi linkki, jossa homeopatia on todistettu olevan sellainen hoitomuoto, jota voidaan käyttää edes yhdessä sairaudessa hoitomuotona taikka lääkkeenä. TUTKIMUStulos, ei sinun tai kaverisi oma "kokemus".  Itse en löytänyt.

Tämä eduskunnassa vaihtoehtohoitoja kannattavien kansanedustajien lääketieteen pätevyys epäilyttää. Siellä Perussuomalaisten tiloissa puoltavan kokouksen järjesti perushoitaja ja palomies. Jälkimmäinen kertoo oppineensa kaiken tietämänsä ambulanssikuskina.Ensimmäisellä on alin mahdollinen tutkinto. Toisin sanoen kummalakaan ei ole lääketieteestä pienintäkään käsitystä.

En voi muuta kuin huokaista, kuinka pienellä asiantuntemuksella ja järjellä eduskunnassa toimitaan asiantuntijana.

 

Uskomushoitoa saanut tyytyväin...

Kyynärpääni ja oikeastaan koko käteni ranteeseen asti oli todella kipeä, en pystynyt mitään nostamaan sillä. Kuulin ystävältä, että lähialueella on 'ihmeparantaja', jonka luona kuulemma lääkäritkin ovat käyneet.

Hän piti käsiään käteni yläpuolella ja vähän 'käsitteli' kättäni, ja todellakin: käsi palautui entisenlaiseksi muutamassa hetkessä! En voinut uskoa kokemaani.

Hän mainitsi, että hänen lapsellaan oli sama kyky.

Siitä on jo kolme vuotta, eikä käteni ole sen koommin ollut kipeä.

En tiedä edes, mitä hoitoa sain, reikiä, jäsenkorjausta, vai?

Vierailija

Olet myöhässä . Pauliina Aarva on hankkinut voodo - papin ja samaanisten hoitojen pätevyyden, kuten "Liinanblogi" kertoo. Kyseesä on CAM - hoito, jossa parantavina voimina ovat voodoo- ja samanistiset voimat. Kyllä Pauliina Aarva tietää, hän on CAM - hoitojen ykkönen Tampereelta.

pudasjärvinen

Itsekin olet ajastasi jäljessä. Nyt tuorein huuto uskomushoidoissa on KYLTTYYRI. Lue Eino Leinon runo "Kyltyyri". Siinä uskomushoidot kuvataan seikkaperäisesti. Mutta kyllä se kirja Villit vaihtoehdot oli tosi hyvä, vaikkakin tuon kylttyyrin vanhentama.

skepponen

Kyllä tehokkain ja muodikkain uskomushoito on voodooinsesti-CAM! Sen avulla oululainen Seulou Koyanda sai aikaan tyttärelleen kolme tehtyä aborttia sekä kaksi lasta ja itselleen kahdeksan vuotta Oulun raastuvanoikeudessa 25.10.2016. Niin että kyllä tehoja riittää...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat