Vyöhyketerapia, homeopatia ja muut vaihtoehtohoidot - hyötyä vai haittaa?

Auttaisiko vyöhyketerapia, homeopatia tai vaikkapa kuusenhavu-uute - lupaavatko ne jo liikaa? Jos niin sanotut luontaishoidot ja vaihtoehtohoidot kiinnostavat, neuvottele ensin lääkärisi kanssa. Kaikki luonnolliseksi mainostettu ei ole vaaratonta.Lue koko juttu

Vyöhyketerapia, homeopatia ja muut vaihtoehtohoidot - hyötyä vai haittaa?

Kommentit (14)

Homeopatian toimivuudesta on kyllä tehty moniakin tutkimuksia ja siitä voit lukea: Terveyspalvelu, Homeopatia, Akupunktio sivuilta. Sieltä voi käydä tarkistamassa asian!

 • ylös 32
 • alas 30

Jos haluat tietää vaihtoehtohoidoista, lue kirja: Simon Flint "Villit vaihtoehdot, uskomushoitokritiikkiä viisaille"!, Nordbooks 2014

 • ylös 30
 • alas 37
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluat tietoa homeopatiasta, tilaa kirja Simon Flint: Vullit vaihtoehdot.Uskomushoitokritiikkiä viisaille, Nordbooks 2014

 • ylös 39
 • alas 38

Pistäkääs joku tähän edes yksi linkki, jossa homeopatia on todistettu olevan sellainen hoitomuoto, jota voidaan käyttää edes yhdessä sairaudessa hoitomuotona taikka lääkkeenä. TUTKIMUStulos, ei sinun tai kaverisi oma "kokemus".  Itse en löytänyt.

 • ylös 35
 • alas 36

Tämä eduskunnassa vaihtoehtohoitoja kannattavien kansanedustajien lääketieteen pätevyys epäilyttää. Siellä Perussuomalaisten tiloissa puoltavan kokouksen järjesti perushoitaja ja palomies. Jälkimmäinen kertoo oppineensa kaiken tietämänsä ambulanssikuskina.Ensimmäisellä on alin mahdollinen tutkinto. Toisin sanoen kummalakaan ei ole lääketieteestä pienintäkään käsitystä.

En voi muuta kuin huokaista, kuinka pienellä asiantuntemuksella ja järjellä eduskunnassa toimitaan asiantuntijana.

 

 • ylös 40
 • alas 37
Uskomushoitoa saanut tyytyväin...

Kyynärpääni ja oikeastaan koko käteni ranteeseen asti oli todella kipeä, en pystynyt mitään nostamaan sillä. Kuulin ystävältä, että lähialueella on 'ihmeparantaja', jonka luona kuulemma lääkäritkin ovat käyneet.

Hän piti käsiään käteni yläpuolella ja vähän 'käsitteli' kättäni, ja todellakin: käsi palautui entisenlaiseksi muutamassa hetkessä! En voinut uskoa kokemaani.

Hän mainitsi, että hänen lapsellaan oli sama kyky.

Siitä on jo kolme vuotta, eikä käteni ole sen koommin ollut kipeä.

En tiedä edes, mitä hoitoa sain, reikiä, jäsenkorjausta, vai?

 • ylös 35
 • alas 32
Vierailija

Olet myöhässä . Pauliina Aarva on hankkinut voodo - papin ja samaanisten hoitojen pätevyyden, kuten "Liinanblogi" kertoo. Kyseesä on CAM - hoito, jossa parantavina voimina ovat voodoo- ja samanistiset voimat. Kyllä Pauliina Aarva tietää, hän on CAM - hoitojen ykkönen Tampereelta.

 • ylös 23
 • alas 30
pudasjärvinen

Itsekin olet ajastasi jäljessä. Nyt tuorein huuto uskomushoidoissa on KYLTTYYRI. Lue Eino Leinon runo "Kyltyyri". Siinä uskomushoidot kuvataan seikkaperäisesti. Mutta kyllä se kirja Villit vaihtoehdot oli tosi hyvä, vaikkakin tuon kylttyyrin vanhentama.

 • ylös 23
 • alas 30
skepponen

Kyllä tehokkain ja muodikkain uskomushoito on voodooinsesti-CAM! Sen avulla oululainen Seulou Koyanda sai aikaan tyttärelleen kolme tehtyä aborttia sekä kaksi lasta ja itselleen kahdeksan vuotta Oulun raastuvanoikeudessa 25.10.2016. Niin että kyllä tehoja riittää...

 • ylös 22
 • alas 30
Vierailija

Sepä on ihan yksi lysti, mitä hutkimukset sanoo vaihtoehtohoidoista, me käyttäjät tiedämme OMASTA KOKEMUKSESTAMME, että ne ovat tehokkaita. Tämäkin artikkeli oli pelkkä lääkebisneksen mainos, ei muuta arvoa. Tarvitaanhan sitä toki vähän lääketiedettäkin, mutta enimmäkseen riittää terveelliset elintavat (monipuolinen luomuruoka, liikuntaa ja lepoa sopivassa suhteessa, ei tupakkaa ja alkoa, mahdollisimman vähän stressiä, paljon ulkoilua, nukkumaan ajoissa, itselle sopiva sosiaalinen elämä) ja luontaishoidot. Näillä pärjää todella pitkälle. Sitten jos tulee äkillinen vaarallinen sairaus tai onnettomuus tms., niin tarvitaan lääketiedettä ja siinäkin kannattaa rinnalla AINA käyttää luontaishoitoja, varsinkin toipumisvaiheessa. Luontaishoitoja oikein käyttämällä säästettäisiin valtavat summat rahaa, mutta menisihän siinä tietysti näiltä hutkijoilta tutkimusrahaa ja palkkiovirkoja yms.

On ihan kammottavaa, miten nämä itseään asiantuntijoina pitävät tahot pitävät ihmisiä tyhminä. Ei kukaan käy maksullisissa luontaishoidoissa ja käytä itse maksamiaan luontaistuotteita, ellei niistä ole hänelle hyötyä. Melkoista ylenkatsetta, mutta senhän huomaa kaikista heidän sanomisistaan, nauretaan ja pilkataan kuin "pahaiset kakarat". Mahtaa olla suuri pelko vaihtoehtohoitojen suosiosta. Olen käyttänyt luontaishoitoja ja -tuotteita yli 30 v, en ole tarvinnut vaivoihini tuona aikana lääkärin apua, aina olen saanut avun luontaisin menetelmin ja mitään haittoja ei ole koskaan ollut. Samoin on toiminut puolisoni ja nyt jo aikuiset lapsemme eivät ole koskaan käyneet minkään sairauden takia lääkärissä. Käytössä on ollut vyöhyketerapia, aromaattiset öljyt, korvakynttilähoito, homeopatia, yrttiuutteet, energiahoito, jäsenkorjaus. Myös koiramme on näillä hoidettu, ei ole tarvinnut sekään lääkkeitä. Tietenkin luontaishoitoihin pitää perehtyä eri tavalla kuin lääkkeisiin, niitähän vain popsitaan lääkärin "määräyksen" mukaan, itse ei tarvitse tehdä mitään. Ja kun lääkkeestä ilmenee haittoja, mennään lääkäriin uudelleen ja saadaan taas uusi resepti jnejne. Näin se usein menee ja kohta ollaankin tuottavia rahasampoja lääkebisnekselle. Suuri osa lääkkeistä on vaarallista huuhaata, puoskarointia ja pelkkää bisnestä. Laillistettua huumekauppaa, Peter Götzshen sanoin. Kaikkien pitäisi lukea hänen kirjansa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat