Video: Notkista selkä

Video: Notkista selkä

1017792

Joogaopettaja Kylli Kukk näyttää videolla, miten taukojumppaat niveljoogalla.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iloinen hei!

Kiitos kommentistasi. Tällaiset hitaasti ja hallitusti tehdyt pyöritykset eivät ole vaarallisia, päin vastoin ne hoitavat selkää monipuolisesti. Nykyään selkäongelmat johtuvat pääasiassa siitä ettei selkää liikuteta riittävästi tai selän saama liike on liian yksipuolista.

Kun teet videon pikajumppaa, muista pitää polvet joustavina, jotta  ylävartalon pyörityksistä tulee pehmeitä ja lempeitä. Mukavia jumppahetkiä!

Ystävällisin terveisin 

Kylli Kukk

Joogaopettaja ja fysioterapeutti

Nukuin huonosti yöllä ja nousin ylös. Eksyin aikaa kuluttaessani näille sivuille. Tein kaikki Kyllin lempeät jumpat. Menin takaisin nukkumaan ja hetken päästä alkoi selkäranka kuumottamaan ja nukahdin. Loppuyö menikin sitten rauhallisessa unessa. Kiitos, tästä vinkistä.

selkäkroonikko

Aivan ihania liikkeitä ja miltei jokainen pystyy tekemään ainakin suurimman osan liikkeistä. Itselläni on krooniset alaselkäkivut, saan apua joogasta ja kävelystä. Kyllin liikkeistä osa on tuttuja, osa ei, ihana saada uusia vinkkejä.

Olet niin kaunis ja uljas nainen, kiitos neuvoista.

nivelvaivainen

Kiitos taas hyvistä ohjeista, kyllä virkistää työpäivän keskellä. Ihanaa Kylli, että olet olemassa ja jakamassa meille hyviä venyttelyvinkkejä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat