Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain ystävältä seuraavan flunssantorjuntaohjeen.
Keitä litra vettä, 2 sitruunaa, 1 kokonainen valkosipuli.

Halkaisin sitruunat ja valkosipulin, keitin ja jäähdytin liemen.

Nyt se on lasipurkissa jääkaapissa. Ohjeena on ottaa ruokalusikallinen päivässä.

 

Mulle tämä on auttanut, ei ole flunssaa ollut.
Hyvää, halpaa ja ilman lisäaineita!

Jos haluat oikeaa tietoa luontaislääkkeistä, lue tuore kirja Simon Flint: Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille, Nordbooks 2014

joo hei

 mä käytän aina luononlääkkeitä siis en voui käyttää ollenkaan resepti-lääkkeitä ja voin sanoa että kyl ne auttaa mut täytyy suojella itseni ettei pääsee pöpöt hillumaan kiinni ja jos näin on niin tuo on yksi hyvä lääke kun mukki tipat jotka saa luonontuote kaupoista ssinä ylhäällä on ohje miten käytetään ja tuo mitä sanoit auringonkukan - uute niin sitä täytyy ottaa joka päivä että se auttaa mutta se on hyvä tuote koska olen kättänyt sitä itse,olen vain tehnyt tuon veteen sekoitettuna tai sitten olen ihan raakana ottanut 10 - 20 tippa mitä pulloohjeessa lukee, on erittäin hyvä vastustuskykyyn ei tule flunssia ollenkaan mutta täytyy ottaa joka päivä koska muuten ei auta  ja sitten tuosta valkosipulista ja teestä ,teestä mainitsenkin sellaisen asian että jos on luonon koivuja lähellä siis koivumetsä niin sietä ihan puhtaita koivun versoja kun yleensä keväällä puhkeaa niin niitä kun keräät ja laittat saunan lauteille jos asut omakoti talossa niin saunan lauteille kuivumaan ja se täytyy olla ihan kuiva lehti ja sitten kun ovat kuivat niin kerää paperi pussiin ainoastaan paperi pussiin koska aromit säilyvät ja laita talveksi johonkin puhtaaseen purkkiin  ja sitten kun haluat juoda niin tee näin: kuumenna vesi kiehuvaksi ja laita jonkun verran lehtiä toiseen emali kuppiin jos olisi niin olisi hyvä , sitten ne hautumaan siihen ja pikku lautanen päälle annat olla noin 5 - 10 minuutia siinä ja kun alat juomaan niin laita sihti alle jotta koivunlehdet eivät mene mukana veteen  ja sitten olet kupposen tehnyt itsellesi niin laita maitoa siihen jos haluat ja palasokeria suuhun koska jos et ole maistanut vielä niin tuntuu karvaselta tai sitten laitat hienoa sokeria ja sitten juot sen mutta muista että juot vain 1 - 2 kumppia sillä se pissattaa koska se antaa hikeä ulos ja jos olet flunssaan tulossa tai olet kylmissäsi niin se hikoilutta mutta se poistaa flunssan koska siinä on paljon vitamiineja kirjoitan tähän vielä että ihmiset joilla on munuaisissa jotain hämärää niin eivät voi tätä käyttää .Siis älä juo hirveästi tuota ainetta 1 - 2 kuppia vain ja menee hiukan aikaa niin tulee kuuma olo mutta flussa pois ainakin minä olen saanut tällä , valkosipuli on hyvä voit vaikka laittaa suuhun  ja antaa olla . Suihkuun kun menet kun niskat tai on kova päänsärky niin ota hierova suihku niitä saa ostettua erikseen missä on hierovan suihkun ominaisuus niin lämin suihku niin jopa auttaa ,ainakin minua auttanut ja luulisin sinuakin koita.

Luontaistuotteita voi käyttää flunssaa vastaan. Ehkä  c-ja d-vitamiinit niistä tärkeimpänä. Jotkut juo pakuriteetä ja väittävät sen ainakin nopeuttavan flunssasta toipumista. Henkilökohtaisesti uskon enemmän ennaltaehkäisyyn ja uskon liikunnan ja tervellisen ruoan sekä riittävän unen pitävän kropan vahvana flunssaviruksia vastaan.

hyvä hyvä hyvä käyttäkää luononlääkkeitä jos suikkin voitte aina parempi, en siksi että ei lääketiede ole ihme mutta minun kokemus on tämä voin itse sanoa

Vierailija

Tupakka pois, paljon marjoja, kasviksia+ jokapäiväseenkäyttöön ravintolisät esim

http://www.hyvaolo.com/2014/09/vitaepro-taydellinen-ravintolisa.html

Liikuntaa ja ulkoilmaa. Riitävä käsienpesu ettei pöpöt leviä. Kun on hyvä ja terve mieli, ei tarvi sairastella

 

Miksi mainostatte VitaeProta ??????

 

 

VitaePro 1 kapseli sisältää:

 

Astaksantiinia  2 mg, Luteiinia  6 mg, Zeaksantiinia  1,2 mg 

http://www.antioksidantit.com/astaksantiini/

 

C-vitamiinia 100mg:  

 

C-vitamiinin tarve on 500-1000mg / vrk. Uusimpien tutkimusten mukaan vähimmäistarve päivässä on 400mg. C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin. 

 

D3-vitamiinia 10 µg: 

D-vitamiinin todellinen tarve on 50-125µg/vrk

 

Seleeni 55 µg:

Seleeni on merkittävä syöpää torjuva ja jopa syöpäsoluja tuhoava antioksidantti. Ilman riittävää seleenimäärää solun DNA altistuu jakuatumishäiriölle.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/seleeni.pdf

 

 

E-vitamiinia 12 mg: 

Suomalaiset saavat E-vitamiinia keskimäärin riittävästi. Hyviä lähteitä ovat: kylmäpuristetut kasviöljyt, pähkinät, avokado, siemenet, manteli, vehnänalkioöljy, tumman vihreät kasvikset ja kananmuna.

 

E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka koostuu yhdisteistä. Kahdeksan tärkeintä yhdistettä, jotka muodostavat E-vitamiiniperheen, voidaan jakaa kahteen (2) ryhmään: tokoferolit ja tokotrienolit. Kummassakin on alfa-, beta-, gamma- ja delta-aineosat. Alfatokoferoli löydettiin ensimmäisenä ja päällysmerkinnöissä ilmoitettu teho ilmoittaa ainoastaan tämän osan määrän. 

 

Miten tunnistaa synteettinen E -vitamiini?

Luonnollinen E-vitamiini on erittäin kallis raaka-aine, ja siksi sen keinotekoisten versioiden valmistus ja käyttö on aina ollut monille yrityksille varsin kannattavaa. Tämän vuoksi markkinoilla on useita tuotteita, jotka ovat joko 100-prosenttisesti synteettisiä tai synteettisten ja luonnollisten aineiden sekoituksia. Mikäli tuotteessa on oikea tuoteseloste on varsin helppoa päätellä, onko tuote luonnollinen vai synteettinen. Kaikki luonnollinen E-vitamiini ilmoitetaan d-alfatokoferolina. Synteettinen E-vitamiini tulee ilmoittaa tuoteselosteessa dl-alfatokoferolina. Täten ”d” merkitsee luonnollista ja ”dl” synteettistä E-vitamiinia.

 

EPA 35 mg ja DHA 90 mg:  

Suomalaisen ravitsemussuosituksen (VRN) mukaan Omega-3 rasvahappoja tulisi saada 1-2 grammaa päivässä eli esim. villiä lohta n. 150 grammaa päivässä. 

 

 

Eli kapselissa on niin vähän mitään ravintoaineita, jotta vaikuttaisi edes plasebon tavoin, joten täyttä humpuukia.

 

Juuri tällaiset tuotteet pilaavat koko luontaisen terveyden hoidon maineen, kun myydään täyttä tyhjää kalliilla hinnalla.

Flunssa paranee hoidettuna keskimäärin 21 päivässä ja hoitamattomana 21 päivässä.

 

Lepää

Juo hunajateetä

 

Aina ei ole mahdollista pitää kaikkia pöpöjä loitolla, mutta vahva vastustuskyky auttaa asiaan eli hyvä ravinto, joka vahvistaa immuniteettiä. Tässä muutama hyvä vinkki:

1. Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta. 

Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

Hyvällä ruokavaliolla, riittävällä liikunnalla, riittävällä levolla, hyvällä yöunella ja ravintolisien käytöllä voitaisiin ehkäistä paljon terveydenhuollon kuluja. Nykyinen hoitojärjestelmä on kuitenkin jo lääkärikoulutuksesta alkaen niin lääkehoitokeskeinen, että muutos tuskin tulee tapahtumaan. Ja media ja virallinen taho kyllä varmistaa, että Matti ja Maija Meikäläinen aloittaa jatkossakin aamunsa mikropuurolla rasvattoman maidon kera ja nauttii päivän aikana runsaasti margariinileipiä :(

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

2. Varmista D-vitamiinin saanti. D-vitamiinia (tai oikeastaan se on hormoni!) syntyy ihmisen iholla auringonsäteistä kesällä keskipäivällä. D-vitamiinilla on tärkeä osuus sadoissa ihmisen kehon toiminnoissa, hyvin toimiva immuniteetti on yksi niistä. D-vitamiinia kannattaa syödä 50-100µg / vrk. D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten ja bakteereiden vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä.

3. Syö luonnonmukaista ruokaa. Vältä prosessoituja ruokia kuten viljoja, maitoa ja prosessoituja kasviöljyjä. Ne pitävät yllä tulehdustilaa kehossa ja heikentävät immuniteettia. Vältä myös valmisruokia, jotka sisältävät lisäaineita ja transrasvoja. Ruoka, joka lisäaineita tarvitsee, on itsessään vaarallisen huonolaatuinen.

4. Vältä prosessoituja maitotuotteita. Tämä koskee etenkin lapsia, sillä aikuiset eivät yleensä litki lasitolkulla maitoa. Vesi on ruoka- ja janojuoma, ei maito. Lisäksi rasvattomilla maitotuotteilla ei ole mitään tekemistä maidon kanssa eli, jos luulet, että niistä saa jotain ravintoa, kehotan googlaamaan rasvattoman maidon valmistustapoja. Nykyaikainen prosessoitu maito ei sovi monelle ja ei varsinkaan niissä määrin mitä sitä käytetään. Jos lapsellasi on jatkuvasti infektioita ja korvatulehduksia, liiallinen maidon juonti saattaa olla syynä. Maito lisää liman kerääntymistä ahtaisiin korvakäytäviin sekä lisää elimistön tulehdusta. Kokeile maidon vähentämistä ja lisää ravintoon kalsiumia sisältäviä ruokia kuten kasvikset, vihannekset, pinaatti, parskaali, lehtikaali, pähkinät, manteli, siemenet, kala, kotimainen kirjolohi, sardiinit ja tuoreet aprikoosit. Piilota lapsilta pinaatti ja lehtikaali kastikkeisiin ja smoothien sekaan, jos eivät muuten suostu syömään! 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat