Selkä kiittää liikkeestä

Kaikki mikä parantaa ryhtiä, vatsalihaksia ja rangan liikkuvuutta, hoitaa selkää ja ehkäisee vaivoja. Mutta jos kipu iskee, sitä ei kannata liikaa kunnioittaa. Pieni liike sopii särkyneellekin selälle.Lue koko juttu

Selkä kiittää liikkeestä

Kommentit (3)

Hyvältä näyttää, kun vain tulisi tehtyä, yritän nyt todella. Olen 80 v. elokuussa selkäleikkauksessa hermokanavia avattu.Niin kai se oli? Alaselkä väsyy nyt liikaa kävellessä, rakastan kävelyä, ja nyt en jaksa.

  • ylös 33
  • alas 43
Vierailija

Nämä ohjeet on niin helppo sanoa ihmisen joka ei ole kärsinyt kroonisesta selkäkivusta. Jos pienikin selän liikuttaminen aiheuttaa jalat alta vievää puukoniskukipua, jonka jälkeen jää oksettava sekä heikottava olo niin voin kertoa ettei siinä niin vain rentoutella selkää. Sitten kun kipuja on takana jo enemmän kuin kymmenen vuotta, mutta ikää vasta alle 40v, kaikki mahdollinen fysioterapia ja aktiivinen hyppääminen on kokeiltu, selkä ja lantio jatkuvasti lihasjännityksestä kierteellä, selässä, pullistumia, tulehdukset ja rappeumat, mutta lääkäreiden mielestä kuvat ei silti selitä mitään, työnantaja kiukuttelee sairauslomista, niin voin kertoa että elämänhalu alkaa olemaan aika tiukilla. Ei tätä aihetta oikeasti ymmärrä kukaan muu kuin saman kokenut ja tää vähättely mitä saa joka puolelta, koska kyseessä ei ole reuma tai spinaalistenoosi niin eihän kipu voi olla totta ja kyllähän se jumppaamisella menee ohi. Kiitos geenilotto tästä paskasta selästä ja kiitos myöskin lääkäreille jotka ei ymmärrä tästä vaivasta yhtään mitään. Ihan yksin saa yrittää räpiköidä kipujen, töiden ja sairauslomasta taistelun kanssa JOKA päivä ja vielä n. 30 vuotta elääkkeeseen..

  • ylös 21
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Elämä kuntoon

Heh, heh.. Olen tehnyt ikäni selkää ja vatsalihaksia rasittavvaa työtä. Myös elämäntavoilla ja ruokavaliolla on väliä jotta lihasten hapensaanti on kunnossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat