Näin estät ja hoidat virtsavaivat

Näin estät ja hoidat virtsavaivat

virtsarakontulehdus, virtsavaivat, eturauhastulehdus

Virtsassa saa piileskellä bakteereita vaikka millä mitalla, jos ne eivät tunnu. Ainoastaan oireinen virtsatietulehdus hoidetaan. Virtsatietulehdus osaa itse pyytää hoitoa.Lue koko juttu

Kommentit (15)

Jokseenkin tyhjänpäiväistä jorinaa koko juttu. Otsikko "näin estät..." täysin harhaanjohtava. Joillakin sitä on energiaa kaiken maailman tyhjäntoimittamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olipa hyvä teksti virtsatietulehduksesta. Kiitos. Uutta ei juurikaan ollut

tällaiselle usein tautia sairastaneelle, mutta se oli selkeä ja kansantajuinen.

Ja hienoa, että myönnettiin kylmän vaikutus - vuosikausia olen saanut kuulla

niin väittäessäni, ettei pidä paikkaansa. Nyt mummuiässä ei todettuja tu-

lehduksia ole ollut, vaikka oireita kylläkin silloin tällöin. Ne ovat hoituneet

juuri teidänkin neuvoillanne - puolukkamehua menee nytkin runsaasti ja

olo on jo helpottunut.

Kiitos selkeästä artikkelista. Tieto auttaa eikä tarvitse turhaan murehtia. Voin myös tarkastella mihin omalla kohdallani täytyy kiinnittää huomiota. 

2sti aiemmin vti:n sairastanut

Mitäs jos on vain epämukavaa paineen tai pissahädän tunnetta silloin tällöin öisin,muttei kuumetta eikä kipuja missään?? Tuleeko olla huolissaan?

Vierailija

Itselläni tulehduksen oire on joka kerta ollut kuume ja kivut selässä ja kyljessä, eli jotain joka saattaisi olla aivan tavallinen flunssa. Vaikka virtsaaminen ei olisi kivuliasta tai tiheämpää kuin tavallisesti niin kannattaa mennä lääkäriin ja ottaa virtsanäyte jokatapauksessa.

Lukihäiriöinen tyttönen

"Näin estätä, hoiksat ja hoidat virtsavaivat"-kohdassa ongelmia..?
Sivusto olisi luotettavamman kuuloinen, jos siellä ei olisi kirjoitusvirheitä.

Sini

Virtsatientulehduksen mahdollisia syitä:

1. Astianpesukoneessa muhivat virtsatientulehdusta aiheuttavat bakteerit ja siirtyvät ihmisten elimistöön astioiden mukana. Pese astiat käsin!

2. D-vitamiinin puutos. Syö apteekista ostettuja D-vitamiini- ja kalaöljykapseleita läpi vuoden!

3. Mitä aloit syömään (virtsatientulehduksien alkamisen aikaan), mitä et ennen syönyt? Kartoita tämä/nämä ja jätä ne pois ruokavaliostasi, vaikka niiden terveellisyydestä kuinka kohkattaisiin.

4. Väärä partneri?

Raija

Kaikki nuo hömppäohjeita, vuosikausia olleet, mutta tulehduksia vaan riittää. Minullakin oli jatkuvana, söin estolääkkeitä vuosia, silloin ei ollut, mutta jatkuva lääkkeiden syönti ei ole hyvä asia. Sitten työterveyshoitaja suositteli, kylläkin aivan muuhun ( hyvän kolesterolin nostoon ) kylmä puristettua rypsiöljyä 1-2 ruokalusikallista päivässä ja huomasin, että ei se tainnut kolesteroliin vaikuttaa, mutta virtsatietulehduksen estona mainio. Jätin estolääkkeet pois. Reilu 10 vuotta olen joka aamu ottanut, ensin irvistellen sittemmin tuosta vaan. Olen nyt eläkkeellä ja onneksi ei tarvitse kärsiä virtsatietulehduksista.

Tahvo

Karpalo mehu auttaa ainoastaan siihen että se lisää virtsaamisen tarvetta ja voi auttaa parantamaan virtsatietulehduksen. Ongelmana on kuitenkin jos henkilö ei juo tarpeeksi nesteitä niin siitä ei ole mitään apua. Moni artikkelin ohjeista kuitenkin ihan huuhaa tiedettä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat