Kommentit (12)

Niin, ymmärsin, että se pakurikääpä-aines otetaan puun sisältä, eikä se varsinainen puun rungossa oleva ole se jota hyödynnetään. tästä puhui Jaakko Halmetoja messuilla.

 • ylös 31
 • alas 23

Jaapajaa. Skeptinen kannanotto on aina se turvallisin ja katu-uskottavin. Mutta kun skeptikot lyttääväät ja leimaavat KAIKEN mikä ei ole ziljoonalla triplasokkotutkimuksella veden pitävästi todistettu, niin perusolettamaksi alkaakin muodostua monella se että jos luontaislääketiede piireissä jotain suositellaan, se ON terveellistä - jos virallinen lääketiede ei mene niin pahasti eri linjalle että tuomitsisi tuotteen hengenvaaralliseksi.

Niin paljon kumminkin lääkäreiden ja lääketehtaiden välisestä suhmuroinnista ja lobbaamisesta koululääketieteen maine kuraantunut.

Joten siitä vaan! Pakurikääpä on yleinen superfood ja niin terveellistä että pakurikääpä pitäisi ottaa pakolliseksi osaksi ruokaympyrää, esim. aamuteeksi kahvin sijaan.

Mutta tämä olikin vain minun mielipiteeni.

 • ylös 37
 • alas 27
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä keitän pakurijauheesta nesteen. Siivilöin. Laitan pulloon. Lorautan kahvinkeittimen veden sekaan ruokalusikallisen ja aamupiimäpuolukkasmoothin sekaan lorauksen. Pakurineste säilyy pullossa niin kauan kuin sitä on siinä.  

Totta kai suurella rahalla lääketiede ensin markkinoi omia keinoaineitaan ja sitten vielä on rahaa lytätä kaikki vanhat konstit. Uskoo ken haluaa lääketiedettä sinisilmäisesti. Raha se on joka muka vakuutta aineet tehoaviksi.  Sinne vaan rokotettavaksi, jos uskallat!

 

 

 • ylös 44
 • alas 28
Vieras12

"Millekään hoidolliselle väitteelle en ole löytänyt näyttöä ihmisillä tehdyistä tutkimuksista."
 

Ehkä kannattaisi tutkia asiaa paremmin. Edes ihan PubMedistä. Sekä hyödyistä ja riskeistä löytyy kyllä tutkimuksia eläinkokeiden lisäksi ihmisillä. Esim.

Najafzadeh, M., Reynolds, PD., Baumgartner, A., Jerwood, D., Anderson, D. (2007). Chaga mushroom extract inhibits oxidative DNA damage in lymphocytes of patients with in ammatory bowel disease. Biofactors. 31(3-4):191–200. 

Maenaka, T., Oshima, M., Itokawa, Y,, Masubuchi, T., Takagi, Y., Choi, JS., Ishida, T., Gu, Y. (2008). E ects of Fuscoporia obliqua on postprandial glucose excursion and endothelial dysfunction in type 2 diabetic patients. J Tradit Chin Med. Mar;28(1):49–57. 

 • ylös 30
 • alas 16
Elämän haluinen vanhus.

Sairastan Multippeli Myelooma syöpää.Minulle on tehty kantasoluhoito v.2012. Sen vaikutus loppui 8 kk kuluttua. Sen jälkeen on hoidettu erilaisilla lääkkeillä. v.2015 loppui pitkään käytetyn lääkken vaikutus. Elokuusta v. 2015 jälkeen on kokeiltu useita eri lääkkeitä,mutta ei löytynyt vaikuttavaa lääkettä kunnes joulukuun 7 pv otettiin käyttöön ennemmin käytetty lääke jota oli tehostettu jollakin aineella ? Aluksi tuntui ettei se tehoa.Toteamus perustui verinäyteeseen. Päätin ottaa pakuriteen avuksi 25.12 Seuraavana päivänä tunsin kun posket alkoi punoittamaan ja tunsin itseni virkeäksi ja hyvinvoivaksi sekä luustokivut lieviksi. Syöpä oli mennyt luustoon syksyllä ja aiheutti kovia kiputiloja. Jatkoin teen juontia. 28.12 otettiin verinäyte ja 4.1.2016 lääkärin vastaanotola hän totesi syöpäarvojen puolittuneen. Hän kysyi vointiani.Sanoi katselevani työpaikkaa vaikka olen jo 72 vuotias sillä oloni tuntui niin hyvältä. Olisi hyvä jos tutkittaisiin perusteellisesti pakurin mahdolliset vaikutukset ihmisen terveydelle. Jatkan teen käyttöä sillä en uskalla luopua siitä koska sairauteni on niin vaikeasti hallittavissa. Se on tällä hetkellä parantumattomien sairauksien ryhmässä.  

 • ylös 30
 • alas 21
Vierailija

Pakurikääpä aiheutti minulle Alapaineen romahdusta ja sydämen rytmi ongelmia. . Luotin teehen sitä, enkä isoja määriä... luulin että sydänsairaudet iskenyt... Hyvä että ymmärsin ajoissa lopettaa...

 • ylös 15
 • alas 27
Jatkanko käyttöä

Kuinka kauan olit käyttänyt ennen kuin huomasit verenpaineen vaihtelut ja rytmihäiriöt? Joko heti ensimmäisen kerran jälkeen? Vastaa ihmeessä. Oletan itselläni samanlaisia vaikutuksia. Onko pakuri meille liian raju rohto?

 • ylös 27
 • alas 15
matti

Laitoin pakurin kappaleita pippurimyllyyn ja rouhaisen siitä kahvisuodattimeen kahvin sekaan. Toivon, että tehoaa.

 • ylös 16
 • alas 25
pippa

Tässä arvon lääkärille pari tutkimuslinkkiä.
Laiskuuttaan ei itse viitsinyt niitä etsiä?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18997282

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18416085

Syöpää hillitsevät vaikutukset eläinkokeessa:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4946216/
Ihmisillähän ei eettisistä syistä ole syöpäkokeita tehty, siksi ei ole tuloksiakaan!!

Japanilainen kaksoisdokkotutkimus

https://www.jstage.jst.go.jp/article/jaam/4/1/4_1_1/_article

 • ylös 10
 • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat