Kommentit (6)

Miksi pitäisi näyttää nuoremmalta kuin on? Ihonkin ikääntyminen on luonnollista. Koskee kaikkia.

 • ylös 23
 • alas 36

Se on viime kädessä jokaisen oma asia, mitä haluaa tehdä kasvoilleen, kuitenkin pitää muistaa, että ihminen vanhettuu myös vartalosta ja käsistä, ei riitä että pelkästään kasvoja kirirstellään tai piikitellään. Itse en ole käynyt kuin muutaman kerran kosmetologilla ja olen kohta 60, ihoni ei pahemmin roiku, voi olla osin geeneistäkin, mutta teen myös kasvolihasjumppaa ja juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, lisäksi ulkoilen. Toki ryppyjäkin on tullut, etenkin silmien seudulle, mutta saahan jotain elämän jälkiä näkyäkin. Unta saisi olla enemmän, mutta kun on kipuja aika paljon, yöuni on katkonaista. Iloinen ilme ja positiivinen asenne ja vähän huulipunaa piristää jo kummasti. Olen käynyt läpi vaikeita leikkauksia ja silti yritän aina etsiä positiivisia asioita elämässä. Radiofrekvenssihoidosta olen kuullut pelkkää hyvää.

Anneli

 • ylös 18
 • alas 26
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin..... Ja te siltti näköään roikutte täällä viisastelemassa, vaikka "elämä saa näkyä "😀😀Kai jotain vinkkejä ;) kaipaate tekin

 • ylös 23
 • alas 17
sinisiipi

Vinkkien kaipailijalle: Tottahan sitä saa pitää itsestään huolta. Miten olisi radiofrekvenssihoito, siinä ei tarvita ilmeisesti palautusta? OIen joskus saanut kokeiluhoidon ja lämmitti vain ihoa, tykkäsin. Aika hintavaa eikä yksi kerta taida riittää. Itselläni lähinnä silmänseudun rypyt ovat syvät ja alkaahan tietty kasvotkin roikkua, kun ikää 60 vuotta, mutta ainahan sitä on kiva pysyä nuorekkaana, kun on hyvät elämäntavat ja liikun paljon. Mitään pistoksia leikkauksista puhumattakaan en suosi. Googleta hoidosta.

 • ylös 17
 • alas 14
Simple mind

Kyllä ihoa voi hoitaa jo kotonakin sellaisilla tarpeeksi tehokkailla antioksidanteilla, kuten c- vitamiini, joka ulkoisesti käytettynä kirkastaa ihon pintaa ja tekee normaaleille pigmenttiläiskille sen, että ne jonkun verran haalenevat, siis jos käyttää ja pystyy käyttää tarpeeksi vahvoja tehotippoja,kuten The Ordinaryn edullisilla ihonhoito tuotteilla, c-vitamiinitipat, resverathol+ferulichapot, ym.

Ihoa VOI KIINTEYTTÄÄ melkein varmaan tehokkaimmalla tavalla jos tekee kasvolihasjumppaa päivittäin; ohjeita löytyy utubesta; Facerobics, jossa TOISTOJA tehdään muista opetusvideoista poiketen 50 kertaa samaa liikettä. Tosin jos iho jo pahasti roikkuu, se on sitten juurikin plastiikkakirurgin pakeille..Mutta ei kannata lannistua, koska jo sekin tuo nuorekkuutta iholle, kun osaa ja jaksaa hoitaa oikeilla tuotteilla ja jo ihan parissa viikossa saa kyllä ihon väriä tasoitettua, JOS pystyy käyttää c- vitamiini tippoja; The Ordinaryn tuotteissa on oikeasti sellaisia pitoisuuksia vitamiineja, sekä aminohappoja, peptidejä ja muita, että vaikka ne ovat edullisia eikä tuotteet ole ulkoisesti niin hienoja kuin monien merkkituotteiden, ne toimivat ja mm rypyt pikkuhiljaa tasoittuvat, jonkun verran (ikäsihän on huomioitava, ja myös ihon kunto) a-vitamiini tippojen käyttämisen myötä.

Myös kasviöljyllä tehty kasvohieronta, josta löytyy myös ohjeita Pinterestistä ja utubesta, alkaa pehmentää ja rentouttaa ihon piirteitä, jos vain on viitseliäs tekemään sen säännöllisesti ainakin kerta viikossa.

Toivon kyllä, ettemme me naiset olisi niin kriittisiä omaa peilikuvaa katsoessa, - jos ns ongelmalle voi itse tehdä jotain, niin etsimään tietoja siitä, mitä itse voi tehdä ihon hyväksi, sekä jos pystyy käymään kasvohoidoissa, kysyä ammattilaiselta ohjeita, ei silti ole pakko ostaa kalliita "tehovoiteita", olisikin hyvä jos kaikki osaisivat edes hieman lukea tuotteen INCI-luettelo, eli mitä aineita tuote sisältää.

 • ylös 10
 • alas 10
itsekin kipeä

kiinnitin huomion Annelin kommentointiin, olen todella pahoillani kivuistasi, ja kyllä nykyaikana PITÄÄ saada OIKEITA kipulääkkeitä - jos ottaa vaan buranaa ja panadolia, eivät ne vie syviä kipuja pois, eli suosittelen menemään ymmärtävälle Lääkärille!!

 • ylös 11
 • alas 9

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat