Kommentit (4)

Se on viime kädessä jokaisen oma asia, mitä haluaa tehdä kasvoilleen, kuitenkin pitää muistaa, että ihminen vanhettuu myös vartalosta ja käsistä, ei riitä että pelkästään kasvoja kirirstellään tai piikitellään. Itse en ole käynyt kuin muutaman kerran kosmetologilla ja olen kohta 60, ihoni ei pahemmin roiku, voi olla osin geeneistäkin, mutta teen myös kasvolihasjumppaa ja juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, lisäksi ulkoilen. Toki ryppyjäkin on tullut, etenkin silmien seudulle, mutta saahan jotain elämän jälkiä näkyäkin. Unta saisi olla enemmän, mutta kun on kipuja aika paljon, yöuni on katkonaista. Iloinen ilme ja positiivinen asenne ja vähän huulipunaa piristää jo kummasti. Olen käynyt läpi vaikeita leikkauksia ja silti yritän aina etsiä positiivisia asioita elämässä. Radiofrekvenssihoidosta olen kuullut pelkkää hyvää.

Anneli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin..... Ja te siltti näköään roikutte täällä viisastelemassa, vaikka "elämä saa näkyä "😀😀Kai jotain vinkkejä ;) kaipaate tekin

sinisiipi

Vinkkien kaipailijalle: Tottahan sitä saa pitää itsestään huolta. Miten olisi radiofrekvenssihoito, siinä ei tarvita ilmeisesti palautusta? OIen joskus saanut kokeiluhoidon ja lämmitti vain ihoa, tykkäsin. Aika hintavaa eikä yksi kerta taida riittää. Itselläni lähinnä silmänseudun rypyt ovat syvät ja alkaahan tietty kasvotkin roikkua, kun ikää 60 vuotta, mutta ainahan sitä on kiva pysyä nuorekkaana, kun on hyvät elämäntavat ja liikun paljon. Mitään pistoksia leikkauksista puhumattakaan en suosi. Googleta hoidosta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat