Kommentit (8)

Miksi ostaa kalliita tyrniöljykapseleita,,ostakaa kaupasta kylmäpuristettua tyrnitäysmehua,,vaikka se on hapanta, olen ottanut noin 1/2 dl,ihan mehuna ei mihinkään sekoitettuna,,päälle voi juoda vaikka vettä , sillä olen saanut ainakin limakalvoni pysymään terveenä,,mehu imeytyy 99% kun kapseleista vain noin puolet imeytyy. ihan joka päivä sama annos.

Kokonainen tyrni ja tehosekoittimeen, jotta myös siemenet murskaantuu. Näin saa siementen öljyt käyttöön.

Kaikki siemenet hajoaa kokonaisina todella huonosti suolistossa ja näinollen tulevat kokonaisina ulosteen mukana ulos ja siten ei saa siementen hyviä ominaisuuksia käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyviä rasvoja:

Villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut luomu kasviöljyt (rypsi-, hamppu-, pellava-, kookos- ja oliiviöljy). Kylmäpuristuksen ansiosta öljyn rasvahappokoostumus ja vitamiinit säilyvät luonnollisessa muodossaan. Eläinrasvat (luomu parasta).

EI margariinia (40 %, 60 % tai 80 % rasvaa + loput vettä) tai kevytlevitettä (rasvaa jokin muu määrä kuin 40 %, 60 % tai 80 % + vettä),eikä muitakaan prosessoituja kasviöljyjä ja -rasvoja. Eli vältä elintarvikkeita, joissa on ainesosina: kovetettu kasvirasva, kovetettu kasviöljy, kasvirasva, kasviöljy, auringonkukkaöljy, rypsiöljy, maissiöljy, pellavaöljy, kasvisteroliesterit, palmuöljy, palmurasva, kookosrasva ja rasvahappojen mono- ja diglyseridit.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/margariinit.htm

Hyviä rasvoja tarvitsemme kasvuun ja kehitykseen sekä yleisterveyden ylläpitämiseen. Tämä rasva on energian, ruoansulatuksen, aivojen, solujen ja aineenvaihdunnan kannalta välttämätöntä. Rasvan tehtävä on toimia solukalvojen rakennusmateriaalina ja solujen viestinviejien lähtöaineena. mm. hormonaalisten viestien toimivuus on kiinni rasvasta. Muista että rasva-aineenvaihdunnan (ja monen muun kehon toiminnon kannalta) rasvojen riittävä saanti on tärkeää. Älä siis missään tapauksessa unohda niitä tai jätä niitä tietoisesti pois sen toivossa että laihtuisit!

 

 

Tyrniöljykapselit ovat minulla auttaneet kuivuneisiin limakalvoihin. Mehusta ei saa tyrniölyä limakalvojen hoitoon vaativaa määrää. Mehu lisäksi maultaan mielestäni todella pahaa, käyneen makuista, vaikka kuinka lantraisi...

Vierailija

Tyrniöljykapselit ovat minulla auttaneet kuivuneisiin limakalvoihin. Mehusta ei saa tyrniölyä limakalvojen hoitoon vaativaa määrää. Mehu lisäksi maultaan mielestäni todella pahaa, käyneen makuista, vaikka kuinka lantraisi...

Ne kaupan mehut ovat kai jo seisoneet hyllyssä ties kuinka kauan, mikä ilmeisesti vaikuttaa makuun. Meillä on tyrnipensaat  omalla tontilla ja marjat pakasteessa, mistä niitä mixaillaan tehosekoittimella yksinään, tai muiden marjojen ja vihannesten kanssa lähes päivittäin. Banaani antaa makeutta riittävästi, kun emme käytä sokeria oikeastaan ollenkaan muuten ruuan laittoon, pieni ripaus vaniljasokeria antaa oman makunsa. Siinä ne hienontuvat niin tyrnin kuin muidenkin marjojen ja omenan ja appelsiinin siemenet tehosekoittimella. Niissäkin on omat terveelliset aineensa.

Vierailija

Omenan siemenethän ovat myrkyllisiä. Suora lainaus Tiede.fi sivustolta:  "Omenan siemenissä on syanidin sokeriyhdistettä, amygdaliinia, joka suurina annoksina aiheuttaa tukehtumiskuoleman."

Tyttärelläni todettiin atopia grave, johon on saanut hoitoa Hyksissä useampaan otteeseen. Kokeiltiin jopa Sandum Neorealia ja jatkuvaa antibioottikuuria.Mistään ei ollut apua, vaan iho oli varsinkin kasvoista vereslihalla ja turvoksissa. Jopa puliukot kadulla ihmettelivät ääneen hänen tilaansa. Sitten hän sai Pharma Dermalta ilmaisen hoitojakson Montpellierin kylpylässä, missä käytetään suihkutuksia ja allaskylpyjä mineraalisessa vedessä. Kotiin palattuaan iho oli kiinni ja paksu kuin purjehtijalla. Sen jälkeen hän on käyttänyt tyrni omega kapseleita useita vuosia.  Iho on loistavassa kunnossa, eikä ryppyjäkään ole. Ilman kapseleiden käyttöä iho ohentuu ja on kuin seula, joka päästää nesteet ulos. Myös sormien iho on auki. Hänelle ainakin tyrni on ollut enemmän pelastus. Nyt hän asuu etelässä ja lähetän niitä hänelle säännöllisesti postissa. Espanjassa on suolajärviä, jotka ovat desinfoivat ja paksuntavat ihoa niin että ihon saa kiinni ja ainakin ei tarvitse jatkuvaa antibioottien käyttöä. Esim alicantessa. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat