Kommentit (4)

Kevytlevitteet valmistetaan teollisessa prosessissa, jossa syntyy haitallisia aineita kuten trans-rasvoja. Terveellisin rasva on meijerivoi, joka on puhdas luonnontuote. Kevytlevitteet ovat teollisuudelle hyvä bisnes, mistä syystä niiden terveyshyödyistä pidetään ääntä. Ammattilaisten tulisi pystyä kriittiseen tarkasteluun eikä sortua kirjoittamaan tällaista puppua.

En viitsi edes alkaa luetella asioita, jotka tämän "asiantuntijan" tarinassa ovat pielessä....

Tällaiset keinotekoiset asiantuntijat vievät ihmiset vain aikaiseen hautaan.

Hanki jotain oikeaa työtä Ursula.

  • ylös 12
  • alas 9
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ravitsemustieteen dosenttien sekä professorien ja muiden virallista linjaa edustavien asiantuntijoiden (viralliset ravitsemusterapeutit) mielestä suomalaisten tulisi syödä suolatonta, rasvatonta ja runsaasti täysjyväviljaa sisältävää ruokaa margariinilla höystettynä. Nämä ovat työntekijöitä, jotka sanovat, mitä heidän on käsketty sanoa. Nämä virallista linjaa edustavat asiantuntijat kertovat virheellistä tietoa mm. rasvoista ja jopa viljoista.

 

Panosta ruuan laatuun ja kuuntele elimistöäsi.

 

Lehtiä lukemalla ja näitä asiantuntijoita kuuntelemalla saa sen käsityksen, että keskivertosuomalaisen suurimmat ravitsemukseen liittyvät ongelmat ovat tyydyttyneet rasvat, liian vähäinen viljan syönti ja liiallinen punaisen lihan syönti. Toki tätä on aivopesty suomalaisen kalloon, jo vuosikymmenien ajan ja edelleen aivopestään.

 

Kaikilla virallisilla ravitsemusterapeuteilla on niskassa VRN, valtion ravitsemusneuvottelukunta, joka määrittää ravitsemuspoliittisen linjan. Siitä ei noin vain lipsuta, jos mieli pysyä työllistyneenä.

 

Viralliset ravitsemusterapeutit terveyttä edistämässä?

 

http://samisundvik.com/2014/03/21/suutarin-lapsella-ei-ole-kenkia/

 

"Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana."

 

Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

 

Virallisen tahon ja muiden heitä noudattavien tahojen vuosikymmenten valehtelua, eläinrasvoilla pelottelua ja margariinien sekä viljan massiivisella markkinoinnilla on luotu ihmisille harvakuva, jotta mm. margariinit ja muut prosessoidut kasvirasvat sekä rasvaton maito yhdistettynä runsaaseen viljojen syöntiin olisivat terveellisiä ja jopa terveyttä edistäviä, vaikka näin ei ole. Yksikään tutkimus ei tue käsitystä mm. eläinrasvojen haitallisuudesta kohtuudella käytettynä ja yhdistettynä muuhun terveelliseen runsaasti kasviksia sisältävään ravintoon sekä muihin terveyttä edistäviin elämäntapoihin. Sen sijaa, jos hiukankin perehtyy ravitsemukseen, ymmärtää, että kyse on elintarviketeollisuuden irvikuvasta prosessoida ruokaa, jota markkinoidaan terveellisenä. Jo pienille lapsille "pakkosyötetään" laitoksissa näitä rasvoja ja maitoa, vaihtoehtoja ei ole.

 

"Kansainväliset ruokajätit pyrkivät vaikuttamaan ravitsemusterapeutteihin samaan tapaan kuin lääketehtaat vaikuttavat lääkäreihin. Tässä asiaa havainnollistava video, joka on kuvattu kansainvälisessä ravitsemusterapeuttien konferenssissa. Mukana konfressissa lobbaamassa ovat myös mm. McDonalds, Mars, Nestle, Pepsi, Pfizer, Abbot, Kellogg’s ja Unilever, jotka esittelevät pitkälle prosessoituja ja GMO-tuotteitaan." 

http://vimeo.com/59828051

  • ylös 15
  • alas 11
Terveyden puolesta

Voi voi voi!

Eli vanha kunnon voi ei sisällä lisäaineita, eikä sitä ole aikaansaatu keinotekoisesti monimutkaisilla kemiallisilla prosesseilla.

"Hiilariteollisuudesta" on viime aikoina ollut useitakin tv-ohjelmia. Kun teollisuus vaati, keksitiin hiilihydraattien sijasta rasvan ns. epäterveellisyys. Varteenotettavat tutkijat jyrättiin ja tehtiin naurunalaisiksi rahan voimalla. Kuitenkin pikku hiljaa toisenlainenkin tutkimus on saamassa palstatilaa. Hyvä näin. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat